Bârlădeanca a chefuit în ziua nunţii lui Bobby Păunescu EXCLUSIV

Ultima actualizare:
Maria Marinescu  a venit singură  la eveniment
Maria Marinescu a venit singură la eveniment

Fosta iubită a miliardarului Bobby Păunescu timp de opt ani, Monica Bârlădeanu a avut şi ea treabă sâmbăta aceasta (18 iulie), în Bucureşti. Când afaceristul şi aleasa lui, Alice Peneacă, spuneau “Da” pe pajişte, la Buftea, actriţa îşi făcea apariţia la aniversarea bunei ei prietene, Roxana Voloşeniuc.

Numai pe ea nu se aşteptau fotoreporterii Click! să o surprindă în oraş, în ajunul celei mai aşteptate nunţi din lumea filmului. În timp ce regizorul şi producătorul Bobby Păunescu (40 de ani) aranja ultimele detalii pentru cununia civilă cu superba Alice Peneacă (23 de ani), Monica Bârlădeanu (36 de ani) se învârtea prin Bucureşti şi fuma agitată la volanul maşinii sale.

Alice şi Bobby  s-au căsătorit sâmbătă
Alice şi Bobby s-au căsătorit sâmbătă

Actriţa, care de când a plecat la Hollywood se recomandă cu numele Monica Dean, a fost fotografiată vineri, la volanul maşinii sale, îngândurată şi trăgând cu nesaţ din ţigară. Înţelegem, pentru că nu-i uşor de suportat vestea că bărbatul cu care te-ai iubit timp de opt ani se însoară acum cu un topmodel de 23 de ani, după doar doi ani de relaţie. Totuşi, a doua zi, chiar în timpul ceremoniei de la studiourile Buftea, Monica Bârlădeanu a chefuit şi ea, dar nu la nunta lui Bobby, ci la aniversarea Roxanei Voloşeniuc, redactor-şef al revistei Elle, care a împlinit 40 de ani, pe 19 iulie.

În trafic, Monica  a sudat ţigările
În trafic, Monica a sudat ţigările

Petrecerea a avut loc într-un local de lux de pe Şoseaua Nordului, cu muzică bună şi mâncare fină, aşa că Monica Bârlădeanu a avut cu ce să-şi distragă atenţia de la nunta fostului iubit.

Actriţa şi afaceristul Bobby Păunescu, a cărui avere este estimată la suma de 200 milioane €, s-au despărţit în august 2012, dar au anunţat că vor continua să colaboreze pe plan profesional. Monica Bârlădeanu a fost protagonista filmului “Francesca”, debutul regizoral al lui Bobby Păunescu. El a înfiinţat, în 2010, la Paris, casa de distribuţie de film Mandragora International, care se ocupă atât de proiecte româneşti, cât şi străine.

Bobby Păunescu este cunoscut în lumea cinematografiei ca producător al filmelor “Moartea domnului Lăzărescu” (2005) şi “Aurora” (2010), ambele în regia lui Cristi Puiu, dar şi ca regizor şi scenarist al filmului “Francesca” (2009).

Maria Marinescu a asistat la cununia fostului iubit

Omul de afaceri Bobby Păunescu s-a însurat sâmbăta aceasta, iar ceremonia a avut loc pe pajiște, la studiourile Buftea. Cea care l-a convins să renunţe la burlăcie este Alice Peneacă, o tânără de 23 de ani, topmodel internațional și actriță debutantă.

Sărbătorita Roxana Voloşeniuc,  stilistul Maurice Munteanu şi  Monica Bârlădeanu, la petrecere
Sărbătorita Roxana Voloşeniuc, stilistul Maurice Munteanu şi Monica Bârlădeanu, la petrecere


    Alice şi Bobby  s-au căsătorit sâmbătă
Alice şi Bobby s-au căsătorit sâmbătă

În cea mai importantă zi din viaţa lor, mirii au avut alături două perechi de martori: Guardi Sebastiano şi soţia sa, Serena Menerini (el proprietarul unei companii care produce încălţăminte de lux, ea deţine un lanţ farmaceutic) şi Georgi Shu şi soţia (el fiind un celebru star TV din China). La petrecere a luat parte, surpriză, și Maria Marinescu, cea care s-a iubit timp de 9 ani cu Bobby. Cei doi au rămas prieteni foarte buni.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net