Prima reacție a fostei iubite cu care Cătălin Cazacu are un copil, despre relația cu Denise Rifai: „Din partea mea…”

#Exclusiv Click!

Ieri lumea showbiz-ului românesc era zguduită din temelii de o informație bombă! Și anume faptul că la finalul anului trecut între Denise Rifai (37 de ani) și Cătălin Cazacu (39 de ani) s-ar fi înfiripat o relație de iubire, pentru o perioadă scurtă de timp, doar de ei știută. Contactată de Click!, Nicoleta Delinescu, femeia cu care prezentatorul de la Antena Stars, are un copil de 13 ani, a avut numai cuvinte de laudă, de această dată, la adresa bărbatului cu care are un copil.

Nicoleta Delinescu și Cătălin Cazacu au un fiu frumos și sănătos, pe Andrei, în vârstă de 13 ani. Chiar dacă nu s-au mai înțeles după cinci ani de iubire și au ales să meargă pe drumuri separate, cele două vedete au decis că cel mai bine este să rămână într-o relație civilizată de prietenie pentru ca fiul lor să crească frumos și armonios.

 După separarea de Nicoleta, Cătălin Cazacu s-a iubit cu mai multe bombe sexy din showbiz-ul românesc printre acestea se numără și Ilinca Odănescu, Brigitte Pastramă, Ana Roman, Denisa de la Bambi, Ramona Olaru, „vecina” de la „Neața cu Răzvan și Dani” iar acum s-a aflat că pe lista sa de cuceriri a trecut-o se pare și pe Denise Rifai.

Cu puțin timp în urmă au apărut imagini cu Denise Rifai și Cătălin Cazacu, de la o petrece de la finalul anului trecut, din restaurantul Taniei Budi, dar și informații cum că cele două vedete ar fi venit împreună în acea locație și ar fi plecat tot împreună și nu ar fi făcut risipă de gesture tandre.

Contactată de Click!, Nicoleta Delinescu, femeia cu care prezentatorul matinalului de la Antena Stars are un copil, a avut numai cuvinte de laudă la adresa șatenei.

„Din Dubai, pentru că sunt plecată câteva zile, îi transmit cu mare căldură un sincer “La mulți ani cu fericire”, tatălui copilului meu, asta pentru că ieri a fost ziua lui de naștere . Îi doresc să fie fericit și împlinit iar faptul că a apărut alături de Denise Rifai, din partea mea are un mare Bravo! Eu o apreciez  și o admir  mult pe Denise!”, a declarat Nicoleta Delinescu pentru Click!

Negare totală

Imediat după ce au apărut imagini care vorbesc de la sine despre o posibilă apropiere dintre ea și Cătălin Cazacu, Denise Rifai a avut și ea un punct de vedere în care a negat tot ce a apărut în presă.

„Citesc site-ul Cancan aproape zilnic si prin prisma meseriei, dar si dintr-o curiozitate feminina, recunosc. Astăzi am văzut o știre de la un eveniment la care am participat în decembrie anul trecut, iar la masa noastră a stat și Cătălin Cazacu, el fiind invitat de prietena mea, Tania Budi. A fost o deschidere de club, o petrecere unde s-a și dansat. Și evident am dansat și eu. Dar de aici până la a se inventa o idilă, e cale lungă. De-a lungul timpului, s-a speculat mult în presa pe tema relațiilor mele, însă vă asigur că în momentul în care va fi cineva în viata mea, voi comunica deschis și asumat ca și până acum”, a scris Denise Rifai pe contul său de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net