Ce l-a cumințit pe Cătălin Cazacu! Prezentatotul TV face dezvăluiri despre relația cu Ramona Olaru

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cătălin Cazacu (38 ani) a devenit mai responsabil de când se trezește la 6 dimineața pentru matinalul de la Antena Stars, acolo unde este coleg cu Natalia Mateuț și Andrei Ștefănescu.

Cazacu a dezvăluit, pentru Click!, motivul pentru care s-a cumintit, cât de mult o iubește mama lui pe fosta sa parteneră de viață, Ramona Olaru  dar și ce relație are cu fiul său de aproape 13 ani, Andrei.

Cătălin, cum e stilul tău de viață? Cât de atent ești tu la alimentație?

Nu am avut niciodată problema asta. Fac sport foarte mult, am un corp dezordonat și asta așa o să rămână. Eu nu fac sport ca să arăt bine,  eu fac sport ca să pot să mănânc, ca să pot să îmi susțin ritmul ăsta de viață. Acum m-am mai cumințit dar începeam petrecerea miercuri și o terminam luni. Acum nu mai merge așa, dar în schimb, în weekend sunt petrecăreț de meserie, mai merg prin cluburi, mai fac evenimente, mai pun muzică și atunci nopțile astea nedormite își pun și ele amprenta dar sportul este cel care mă ajută și m-a ajutat și o să mă ajute, sper, toată viața, să mă mențin sănătos.  Pentru că eu nu îmi doresc să arăt bine. Frumusețea nu a fost niciodată punctul meu forte, eu nu am nevoie să fac ceva să fiu frumos, eu am nevoie de o minune să fiu frumos! (râde).

Ai zis că te-ai cumințit. De ce te-ai cumințit?

M-am cumințit pentru că am un job care mă trezește la 6 dimineața. Am învățat că la mine, dacă nu intru în casă la 20-20.30, este sfârșitul lumii și atunci fug. Am fost la diferite evenimente, unde se rămânea până mai târziu. Eu fug acasă pentru că  în primul rând mă păzesc pe mine de mine. Dacă eu nu am grijă să nu exagerez, a doua zi  dimineață eu sunt ăla care plânge. În loc de alea 15 minute pe care le plâng de obicei, plâng 30.

Cum e cu Ramona? Mai sunteți, nu mai sunteți împreună?

Întreabă-mă! Eu pot să-ți spun că sunt foarte bine, de aici încolo... trage concluzia pe care o vrei. Suntem foarte bine, că și ea e foarte bine.

De ce se întâmplă chestiile astea mereu, la tine, în relațiile tale? Mereu se scrie, s-a despărțit, s-a împăcat….

Cred că presa sau oamenii care scriu treaba asta se plictisesc tare, că bănuiesc că de-asta fac asta! Că altfel nu știu, se plictisesc tare și se apucă de scris. Nu știu cum funcționează, că eu nu citesc, eu am o regulă, nu mă uit la nimic. După mult timp, foarte mult timp am reușit să îi învăț și pe ai mei să nu citească, să nu creadă ce aud și ce văd  iar de aici încolo, restul oamenilor ce cred, nu contează pentru mine. Eu sunt un om atât de natural. Eu plâng când îmi vine să plâng, râd când îmi vine să râd, înjur…

Dar cine se panichează cel mai tare când citește? Mama ta?

Mama se panichează cel mai tare! Nu a fost niciodată un secret și nu este un secret. Relația dintre mama mea și Ramona a fost tot timpul una și va fi  și o să rămână și este, una foarte frumoasă. Sunt născute la o zi distanță, mama  o iubește foarte mult și atunci genul ăsta de știri au tot lovit-o de-a lungul timpului dar am învățat-o să  nu mai creadă și este bine!

Să le spunem tuturor că ești fericit, împlinit îndrăgostit?

Dar nu trebuie să-i spun lui mama. Mama trebuie să știe că eu sunt fericit, toată lumea e fericită! Yeeee!

Cu fiul tău cât de mult timp petreci împreună? 

A fost la mine când au avut vacanța luată pe bucăți. Suntem prieteni, suntem ca frații, ne distrăm. Are 12 ani, o să facă 13. Crește,  devine tot mai matur, vine singur de la Timișoara, pleacă singur către Timișoara, este ușor-ușor un bărbat în toată firea.