Cătălin Cazacu, lovitură din partea artistei Nicoleta Delinescu , femeia care i-a dăruit un copil

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Fericirea într-o relație este ca o loterie! Totul depinde de noroc și de alegerea ta! Nicoleta Delinescu (45 de ani), femeia cu care Cătălin Cazacu (38 de ani) are un băiat de treisprezece ani, a ales să își sacrifice viața personală, după separarea de vedeta de la Antena Stars, pentru educația și liniștea sufletească a copilului lor.

Simpatica artistă de muzică de petrecere din zona Timișoarei își adoră fiul, așa că ar face orice pentru binele lui. Declarațiile cântăreței sunt aluzie la faptul că fostul partener de viață a apărut cu mai multe femei, lucru pe care ea nu l-a făcut în relația cu bărbații, totul pentru micuțul Andrei.

Citește și: Cum îl înnebunește Ramona Olaru pe Cătălin Cazacu: „Știe exact ce butoane să-mi apese ca să...”

Contactată de Click!, Nicoleta Delinescu ne-a dezvăluit că a ales să își sacrifice viața personală pentru fiul său, pe care îl crește singură. Totul pentru că, spune ea, nu își dorește ca micuțul Andrei să o vadă cu tot felul de prezențe masculine de scurtă durată la brațul ei.

„Iubirea din viața mea în ultimii ani este Andrei și cam atât. Mai cred în iubire și știu că există, dar de câțiva ani eu nu am mai avut timp pentru ea. Pentru că iubirea, pentru mine, înseamnă și timp și sacrificii.

Eu am ales să îmi dedic tot timpul fiului meu, Andrei, și carierei mele. Și mai un detaliu important să îți spun. Am stabilit cu băiatul meu, Andrei, ca mami să-și facă iubit doar când o să vină momentul ca el să aibă o iubită. Andrei nu a văzut nici un bărbat în viața lui în casa mea în afară de Cătălin.”, a declarat Nicoleta Delinescu, pentru Click!

Chiar dacă s-a separat de femeia cu care s-a iubit timp de cinci ani, prezentatorul TV de la Antena Stars nu a renunțat o clipă să țină legătura cu băiatul lui, Andrei, care locuiește în Timișoara alături de fosta lui parteneră de viață.

Iată și: Cazacu, criticat de mama fiului său: „Băiatul s-a săturat să cunoască altă și altă «prietenă a lui tata»”

Atunci când are timp, Cătălin Cazacu merge în vizită la el sau aleg să își petreacă vacanțele împreună. Atât Nicoleta Delinescu, cât și vedeta Antena Stars au o relație bună de dragul băiatului lor, pentru ca Andrei să nu simtă ruptura sentimentală care s-a produs între ei, în urmă cu 11 ani, din cauza neînțelegerilor, dar și a tensiunilor care apăruseră în cuplu.

Cătălin Cazacu, un adevărat crai

Dacă Nicoleta Delinescu a ales să își dedice tot timpul fiului lor, Cătălin Cazacu a ales să își trăiască viața la maximum, mergând prin vacanțe exotice cu diverse femei celebre.

Până în prezent, vedeta Antena Stars a bifat mai multe relații amoroase cu staruri din România, printre care cu Ilinca Odănescu, prezentatoarea știrilor de la Kanal D, Brigitte Pastramă, Ana Roman, Denisa de la Bambi, iar acum se iubește cu Ramona Olaru, “vecina” de la “Neața cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1.

Cei doi au o relație destul de tumultoasă, presărată cu multe certuri și împăcări. Cătălin și Ramona adoră vacanțele de lux, deoarece atunci când sunt în vacanță cu emisiunea preferă să plece în destinații exotice pentru a uita de orice discuție și ceartă care a fost între ei în ultima perioadă.

Așa s-au și logodit, anul trecut, chiar dacă, ulterior, s-au certat și împăcat de mai multe ori. La început de 2023, Cazacu și Ramona au sfârșit tot prin insule exotice. Vedem cât îi ține!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net