Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit! „Nu ne mai vorbim de două săptămâni! Și cuplul Natalia Mateuț-DJ Mahony e istorie!

Credea că o ia de nevastă și că îi dă inelulul, dar iată că planurile i s-au năruit asistentei de la "Neatza cu Răzvan și Dani”! Cătălin Cazacu a rupt-o cu Ramona Olaru, chiar în prag de Sărbători! Nu ar fi pentru prima dată când cei doi se ciondănesc și apoi se împacă. Mai grav e că aceștia nici măcar nu-și mai vorbesc de două săptămâni. Ramona e sceptică în ceea ce privește relația lor!

cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png

E oficial! Ramona Olaru și Cătălin Cazacu nu mai formează un cuplu. Ramona și-a făcut bagajele și a plecat din cuibușorul de nebunii al lui Cătălin Cazacu. De altfel, era cam de așteptat, căci, la ultimele evenimente mondene, Ramona a venit singură, fără Cazacu, încercând să dragă busuiocul în fel și chip, atunci când era întrebată de ce lipsește iubitul ei din peisaj.

Ramona a confirmat ruptura de motociclist, care, surpriză, nici nu o mai bagă în seamă de două săptămâni!

Nu știu dacă ne-am certat, dar, de două săptămâni, nu ne mai vorbim! Nu m-a căutat deloc în acest timp! Nu o să fac, încă, un anunț în ceea ce-l privește. Văd lucrurile altfel acum că m-am maturizat!"

„I-oi fi făcut eu zile fripte?!”

"Nu tot timpul viața e roz, nu tot timpul se întâmplă ce-ți dorești. Unele lucruri nu ies cum vrei. Un an am fost împreună! Suntem oameni și ne mai certam!

Eu locuiam în casa lui. Nu îmi mutasem toate lucrurile la el! Am două pisici!”, a declarat Ramona, dezamăgită, la „Xtra Night Show”.

Blonda, însă, tot mai trage speranțe ca motociclistul să-și revină și să îndrepte situația, pe ultima sută de metri.

Dacă se rezolvă niște lucruri, îi dăm înainte! Acum, sunt în momentul de acceptare. I-oi fi făcut eu zile fripte, cum s-a spus?!

Atâta zic acum că s-au întâmplat niște lucruri! Eu mă pregătesc să plec în vacanță cu prietenii! După aceea, vedem ce se mai întâmplă!”, a adăugat Ramona.

La rândul său, Cătălin Cazacu a preferat, ca de obicei, să păstreze discreția și nu a avut nimic de comentat pe marginea rupturii. De altfel, Cătălin Cazacu este deja celebru datorită relațiilor sale cu femei una și una din lumea mondenă, cu care însă nu ajunge la altar. Motociclistul e greu de prins și nu prea face casă bună cu căsătoria.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu erau împreună de un un de zile, iar blonda îi tot bătea apropouri motocilistului să-i dea inelul cât mai repede.

Și Natalia Mateuț a terminat-o cu Dj Mahony!

Nici colega de platou a lui Cătălin Cazacu, de la Antena Stars, frumoasa Natalia Mateuț, nu prea o duce bine deloc în dragoste. Dacă anul trecut, Natalia se răsfăța împreună cu iubitul Dj Mahony prin vacanțe exotice în Mexic, acum Natalia se pare că plânge în pernă.

Surse din interiorul Antena Stars au dezvăluit, pentru cancan.ro, că fiica lui Dorin Mateuț s-ar fi despărțit și ea de DJ Mahony.

Și dacă Ramona Olaru și Cătălin Cazacu și-au dat unfollow pe rețelele de socializare, la fel se întâmplă și cu cuplul Natalia Mateuț- DJ Mahony. Cei doi erau împreună de doi ani și, ca și în cazul Ramonei care aștepta inelul de la Cazacu, și Natalia trăgea speranțe să se mărite cu Mahony. Iată, însă, că ambele cupluri din Antenă și-au spus „Adio!” și n-am cuvinte, chiar înainte de Sărbători.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net