Cum îl înnebunește Ramona Olaru pe Cătălin Cazacu: „Știe exact ce butoane să-mi apese ca să...”

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au parte de un an plin de evenimente. Chiar dacă a apărut și un inel scump de logodnă în povestea lor, simpaticul cuplu mai are uneori parte de divergențe. În cuibușorul lor de nebunii mai se ivesc și conflicte. Cei doi au vorbit recent despre problemele pe care le întâmpină.

Cum îl înnebunește Ramona Olaru pe Cătălin Cazacu
Cum îl înnebunește Ramona Olaru pe Cătălin Cazacu

Ramona Olaru e deranjată de un singur lucru: „Pe mine asta mă omoară cel mai des”

De-a lungul timpului, asistenta TV și pilotul de curse au trecut prin multe despărțiri și împăcări. În cadrul unui interviu, cei doi au vorbit deschis despre ceea îi deranjează unul la celălalt.

În ciuda numeroaselor conflicte, Ramona Olaru se pare că are un singur lucru de reproșat la adresa prezentatorului. Vedeta de la Antena 1 spune că partenerul ei e foarte „împrăștiat în cap”, deși din în rest e bărbat foarte ordonat.

Se pare că prezentatorul de la Antena Stars stă bine la capitolul curățenie, un lucru rar pentru un bărbat. În schimb, Cătălin Cazacu o scoate din minți pe iubita lui pentru că e dezordonat în gânduri și planuri.

„De ce ești în casă ordonat și în cap împrăștiat? Pe mine asta mă omoară cel mai des, dar... N-am ce să fac, nu pot să îl schimb, atât s-a putut”, a spus Ramona Olaru la TV, conform wowbiz.

Ce îi reproșează Cătălin Cazacu iubitei sale?

Pilotul de curse nu a rămas dator și a spus exact ce îl nemulțumește la iubita lui. Fostul sportiv spune că Ramona Olaru știe exact ce „buton” să apese pentru a-l scoate din minți.

„Dacă tot suntem la momentul adevărului, mă deranjează că este printre puținii oameni, dacă nu singurul om, care știe exact ce butoane să-mi apese ca să... știi momentul acela când simți că te urci pe tavan?

În momentul acela, ea vine și îmi apasă butonul și trec prin tavan. Are toate butoanele, știe exact ce să facă, când să facă, să mă enerveze”, a spus și Cătălin Cazacu.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au logodit în această vară. Vedeta de la Antena 1 a fost cerută de soție în timpul unei vacanțe pe o insulă grecească. Celebrul cuplu a dat vestea pe Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
sebastian ghiorghiu jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
oana roman si marius elisei
Shauna Rae și iubitul jpg
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg
cub claudia patrascanu png