Ramona Olaru nu mai scoate de pe deget inelul primit de la pilotul de motociclete

Ultima actualizare:

În urmă cu două săptămâni, Ramona Olaru a spus „DA” din toată inima. Asistenta emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani” și iubitul ei, Cătălin Cazacu, s-au logodit într-un decor de vis, în insula Mykonos. De atunci Ramona nu mai scoate de pe deget inelul primit de la pilotul de motociclete. Uite cum a fost surprinsă de paparazzi Click!.

Ramona Olaru a fost surprinsă joi, 25 august, înainte ca soarele să fugă de pe cer, la cumpărături în mall Baneasa. Într-o ținută lejeră, vedeta s-a îndreptat grăbită spre bolidul ei, după ce și-a terminat treaba.

Impunător, elegant și mai ales vizibil de la mare distanță, inelul spectaculos primit de la Cătălin Cazacu e purtat cu grație și mândrie peste tot de frumoasa „matinală” de la Antena 1. Imaginile sunt elocvente!

Sigur te interesează: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, relație cu năbădăi! S-au ignorat în mall

După ce a făcut shopping, asistentă de la Neața a plecat catre Cosmopolis acolo unde locuiește.

Ramona Olaru nu se mai departe de inelul de logodnă, după ce a fost cerută Cătălin în Grecia

Cătalin Cazacu și Ramona Olaru s-au logodit într-un decor de vis! Prezentatoarea Neața a fost cerută de soție în timpul vacanței din celebra insulă Mykonos. Cuplul a dat vestea pe Instagram, acolo unde a postat imaginea cu inelul de logodnă, dar și un mesaj scurt de bucurie.

Citește și: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, de-a șoarecele și pisica! Ce se întâmplă cu nunta?

„Ok! Am spus DA!”, a scris Ramona Olaru pe Instagram, vedeta de la Antena 1 primind mii de aprecieri. „Cam așa s-a întâmplat”, a precizat și Cătălin, în glumă, pe rețeaua de socializare.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru sunt împreună de puțin timp

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează un cuplu din toamna anului trecut. După ce a avut mai multe relații cu femei cunoscute din showbiz, campionul la motociclism i-a furat inima „vecinei” de la Neatza cu Răzvan și Dani. 

De-a lungul ultimilor ani, Cătălin s-a remarcat prin show-uri de televiziune la care a participat. A fost concurent la emisiunea „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, dar și la „Dancing on ice”.

Vezi și: Cătălin Cazacu are planuri mari după Dancing on Ice: „Anul ăsta urmează nunta”

Iubitul Ramonei Olaru a căpătat multă notorietate după ce a participat la Exatlon România, unde a rămas în concurs până aproape de final.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
banner biserica gigi becali png
banner laurențiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net