Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, de-a șoarecele și pisica! Ce se întâmplă cu nunta?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

E dragoste cu năbădăi în cuplul Ramona Olaru-Cătălin Cazacu! Cei doi amorezi se joacă de-a șoarecele și pisca, sau poate ca așa e dragostea mai dulce? Sau așa își tratează iubitele cuceritorul Cătălin Cazacu: când cu fața, când cu spatele?! Le perpelește, nu glumă!

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, un cuplu non-conformist Sursa: Instagram
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, un cuplu non-conformist Sursa: Instagram

Nu mai e un secret pentru nimeni că Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt un cuplu cât e poate non-conformist! Când se despart, când se împacă, după cum bate vântul!

Dacă la început, Ramona era cea care făcea pe inabordabila și pe scorpia în relația lor, acum se pare că motociclistul o joacă pe degete pe frumoasa matinală de la Antenă! Ca, de altfel, pe mai toate iubitele lui celebre din ultima perioadă!

La început se vorbea și de o nuntă în cuplul lor, însă iată că acum le numărăm despărțirile și împăcările, care sunt la ordinea zilei în cuplul lor. Dar când dragostea e mare, ce poți să mai spui!

De altfel, întrebat de nunta cu Ramona, Cătălin Cazacu a lăsat-o mai moale, semn că motociclistul nu are de gând să-și pună pirostriile cu una cu două.

Fericiţi în Timişoara, distanţi la Bucureşti 

În urmă cu trei săptămâni, Ramona și Cătălin Cazacu aproape că au pus capăt relației lor tumultuoase! Ei știu de la ce s-au luat, cert este că motociclistul, cu mare experiență de altfel la femei, face ce face și găsește mereu cum s-o impace. A dus-o pe Ramona la Timișoara, iar acolo cei doi au parafat marea împăcare, în prezența prietenilor lor Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu.

Nici bine nu s-au întors în Capitală, că iar au apărut nori negri pe cerul relației lor. Ramona și Cătălin Cazacu au fost surprinși de paparazzii Click! la mall, însoțiți de doi prieteni ai motociclistului.

Ramona și Cătălin au stat, însă, la distanță unul de celălalt, aceștia aproape ignorându-se total, semn că iar aveau ceva de împărțit, în afară de pat. Ne bazăm însă pe Cazacu că știe el cum să-și împace ibovnica până la urmă!

Sunt prieteni buni din 2018!

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt prieteni foarte buni, din 2018. Anul trecut, pe pandemie, cei doi s-au îndrăgostit brusc și Cazacu s-a mutat la Ramona acasă, chiar dacă asta a însemnat să-și modifice porogramul de viață și să se trezească cu noaptea-n cap, odată cu prezentatoarea de la Matinalul cu Răzvan și Dani, de la Antena 1.

Cătălin Cazacu este cunoscut drept un adevărat „aspirator” de femei celebre! Motociclistul s-a iubit în trecut cu Denisa Tănase de la Bambi, Ana Roman sau Maria Simion. La rândul ei, Ramona Olaru a avut o relație tot cu năbădăi alături de Cuza, de la „Noaptea Târziu”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net