Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, relație cu năbădăi! S-au ignorat în mall

#Exclusiv Click!

 Cazacu si Ramona Olaru au o relație cu năbădăi. Cei doi sunt pe cale să devină urmașii unui alt cuplu celebru, Ilie Nastase -Ioana, datorită faptului ca se iubesc pătimaș și de aici și despărțirile și împăcările dese.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, relație cu năbădăi! S-au ignorat în mall
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, relație cu năbădăi! S-au ignorat în mall

Acum aproape trei săptămâni, Cazacu și Ramona aproape că au pus capăt relației, însă după ce au plecat două zile la Timișoara, aceștia s-au împăcat. Ieri seară Cazacu și Ramona au mers la mall Băneasa, însoțiți de câțiva prieteni.

Citește și Ce surpriză i-a făcut Cătălin Cazacu iubitei Ramona Olaru, de 8 Martie: «Ești perfectă»

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au plimbat prin mall, alături de mica lor gașcă de prieteni. Asistenta TV și prezentatorul au venit îmbrăcați în haine lejere și au căutat să nu atragă atenția trecătorilor. Ramona a purtat un hanorac negru și o pereche de blugi, iar Cătălin Cazacu a apărut într-o bluză neagră. 

Ramona Olaru și o prietenă au luat-o înaintea grupului, în timp ce Cătălin a rămas în spatele lor, vorbind la telefon câteva minute bune. O vreme, cei doi îndrăgostiți aproape că s-au ignorat complet și păreau mai interesați de persoanele din anturajul lor. Cazacu discuta de zor cu tovărașii săi și părea că a uitat de tot de iubita sa, Ramona, care se plimba la o distanță considerabilă de el, ca și cum nici măcar nu veniseră împreună. 

În cele din urmă, Cătălin Cazacu s-a alăturat iubitei sale și a stat în dreapta ei, în timpul plimbării prin mall. Imaginile îi arată pe îndrăgostiți simțindu-se foarte confortabil unul în prezența celuilalt, semn că Ramona l-a iertat pe Cătălin Cazacu, după ce se zvonise că s-a s-au despărțit, în urma unor certuri aprinse. 

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au o relație tumultuoasă

Povestea de dragoste dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu a început anul trecut, la puțin timp după ce blondina se despărțise de Cuza de la ,,Noaptea Târziu". Relația Ramonei Olaru cu Cătălin Cazacu a debutat într-o manieră extrem de pasională. După doar câteva luni împreună, Cazacu făcea declarații la TV și în presă că Ramona este femeia  visurilor sale și că vrea să aibă copii cu ea. 

Citește și Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, surprinși de paparazzii în tandrețuri. Ce se întâmplă acum în relația lor

Povestea de dragoste dintre cei doi a avut însă parte și de mici obstacole. Blondina a dat de înțeles la un moment dat că a fost înșelată de Cazacu și nu mai e chip să-l primească înapoi. Ramona Olaru și prezentatorul TV s-au despărțit de câteva ori, însă până la urmă și-au dat seama că se iubesc și că relația lor mai merită o șansă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
michael kutcher and ashton kutcher jpg jpeg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png