Ramona Olaru îi face galerie lui Cătălin Cazacu la concursurile moto!

Ultima actualizare:

Au trecut prin mai multe despărțiri și împăcări, însă Ramona Olaru pare că e mereu acolo pentru partenerul ei! Cătălin Cazacu a participat în cadrul unei curse importante de motociclism, iar iubita lui i-a făcut galerie din toți plămânii. 

Ramona Olaru îi face galerie lui Cătălin Cazacu la concursurile moto! Foto: Arhivă
Ramona Olaru îi face galerie lui Cătălin Cazacu la concursurile moto! Foto: Arhivă

Cătălin Cazacu are toată motivația necesară pentru a câștiga, mai ales atunci când prietenii lui, în frunte cu iubita Ramona Olaru, sunt în tribune și îl susțin. Duminică, 22 mai, motociclistul a mai bifat o competiție de profil, iar cea mai mare „fană” care i-a făcut galerie în timpul concursului a fost chiar partenera lui.

Ramona Olaru îi face galerie lui Cătălin Cazacu la concursurile moto

Ramona Olaru a filmat atentă cursa, în timp ce a stat cu sufletul la gură, încurajându-l pe Cazacu să câștige. Ca un făcut, fostul concurent de la „Exatlon” a reușit să ajungă primul la start, în uralele celor care au venit să îl susțină. Nu degeaba e campion la motocilism!

La final, Cătălin a urcat pe podium alături de fiul lui, nelipsit și el de la eveniment, și a deschis o sticlă de șampanie. Ramona Olaru a aclamat de pe margine, iar ulterior s-a dus să își felicite iubitul într-un mod mai romantic. Asistenta TV s-a urcat și ea pe motor, în timp ce îl îmbrățișa cu patos pe partenerul ei.

Aceste imagini recente confirmă că relația dintre Catalin Cazacu si Ramona Olaru se află în prezent pe culmile romantismului, după mai multe zvonuri potrivit cărora cuplul s-ar fi certat din nou.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, poveste de dragoste cu „năbădăi”

Cert este că povestea lor de amor este fără doar și poate una cu „năbădăi”, iar Click! i-a surprins de curând pe cei doi la mall, existând momente bune în care s-au ignorat, de parcă între ei ar fi apărut o ruptură. 

Vezi aici: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, relație cu năbădăi! S-au ignorat în mall

Aceștia fac ce fac și revin însă unul în brațele celuilalt, iar Ramona pare, la rândul ei, entuziasmată de pasiunea lui Cazacu pentru motociclete. Tot noi i-am surprins recent în oraș, în timpul unei plimbări pline de adrenalină, iar asistenta TV părea în largul ei pe motorul iubitului.

Cătălin Cazacu are un băiețel dintr-o relație anterioară, iar cel mic îi calcă deja pe urme tatălui său. Acesta participă și el la concursuri și îl însoțește mai mereu pe tatăl lui pe trasee, ori de câte ori are ocazia.

Vezi aici: Nici vorbă de despărțire! Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, sărutări și senzații tari pe motor, prin oraș

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net