Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-au logodit! Prezentatoarea Neața a fost cerută de soție

Ultima actualizare:

Cătalin Cazacu și Ramona Olaru s-au logodit! Prezentatoarea Neața a fost cerută de soție în timpul unei vacanțe pe o insulă grecească. Celebrul cuplu a dat vestea pe Instagram, acolo unde a postat și imaginea cu inelul de logodnă.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-au logodit! Foto: Instagram/Cazacu
Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-au logodit! Foto: Instagram/Cazacu

La începutul verii, Click! a stat de vorbă cu celebrul motociclist. Întrebat când vine inelul, Cătălin Cazacu a dat un răspuns foarte simpatic:

„Mă bagă la cheltuială, și-a găsit ea deja inelul! Dar, cu cât așteaptă mai mult, cu atât mai bine, nu? O să apară și inelul, fiți fără griji!”, a precizat Cătălin Cazacu. Vezi mai multe detalii AICI despre planurile celor doi.

Citește și: Cazacu, băgat la cheltuieli de Ramona! Vrea inel de logodnă de 18.000 de euro

Ei bine, iată că inelul a venit! Aflată într-o relație din octombrie 2021, Ramona Olaru a spus „DA” din toată inima. Asistenta emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani” și iubitul ei, Cătălin Cazacu, s-au logodit într-un decor de vis.

Cătalin Cazacu și Ramona Olaru s-au logodit! Prezentatoarea Neața a primit un inel de logodnă superb

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au plecat într-o vacanță romantică în Grecia, pe care și-o vor aminti toată viața. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar în acest weekend au făcut pasul cel mare. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au logodit într-un cadru spectaculos, în Mykonos.

„Ok! Am spus DA!”, a scris Ramona Olaru pe Instagram, vedeta de la Antena 1 primind mii de aprecieri. „Cam așa s-a întâmplat”, a precizat și Cătălin, în glumă, pe rețeaua de socializare.

Citește și: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, de-a șoarecele și pisica! Ce se întâmplă cu nunta?

Cine este Cătălin Cazacu, logodnicul Ramonei Olaru

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează un cuplu din toamna anului trecut. După ce a avut mai multe relații cu femei cunoscute din lumea mondenă, campionul la motociclism i-a furat inima „vecinei” de la Neatza cu Răzvan și Dani.

De-a lungul ultimilor ani, iubitul Ramonei Olaru s-a remarcat prin numeroasele apariții TV. A fost concurent la emisiunea „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, dar și la „Dancing on ice”. Totodată, acesta a căpătat multă notorietate după ce a participat la Exatlon România, unde a rămas în concurs până aproape de final.

Cătălin Cazacu a fost și prezentator la Kanal D, în cadrul emisiunii „Vulturi de noapte”. Acolo, logodnicul Ramonei Olaru a făcut pereche cu Victor Slav și Giani Kiriță.

Vezi și: Cătălin Cazacu are planuri mari după Dancing on Ice: „Anul ăsta urmează nunta”

Dacă în lumea TV, Cătălin s-a plimbat dintr-o parte în alta, în dragoste acesta și-a găsit locul alături de Ramona Olaru... sperăm pentru totdeauna. Îndrăgitul cuplu a făcut acum un pas important în viață... și cu siguranță vor urma și alte vești frumoase.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net