Cine are cea mai tare mașină din parcare, Cătălin Cazacu sau Mihai Morar?

Cătălin Cazacu (38 de ani) și Mihai Morar (41 de ani) sunt două dintre vedetele trustului Intact care iubesc mașinile scumpe, cu mulți cai putere. Asta dacă am face o analiză corectă și concretă a bolizilor de lux pe care îi au, în prezent, în parcare și cu care merg zi de zi. Paparazzi Click! i-au surprins pe cei doi, recent, în diferite locații, alături de bijuteriile lor.

Mihai Morar a cheltuit pe mașină aproximativ 50.000 de euro

Toată lumea știe că Mihai Morar și Cătălin Cazacu adoră să trăiască o viață de calitate din care să nu lipsească mașinile scumpe, la care unii doar visează. Zilele trecute, colegii noștri l-au surprins pe Mihai Morar la volanul bijuteriei sale, de aproximativ 50.000 de euro, pe care a achiziționat-o recent și de care este tare mândru.

Din imagini înțelegem că simpaticul prezentator al matinalului de la radio ZU este foarte încântat de noua sa achiziție, asta pentru că paparazii Click! l-au urmărit, minute bune, și au constatat că jurnalistul făcea ture prin oraș cu noua sa mașină doar de dragul ei. Cel mai probabil, vedeta are mare drag de noua sa achiziție că nu ar mai coborî din ea.

“Într-o zi, poate, mașina asta, singura mașină cu forme perfecte de pe Pământ, va fi a mea. Poate…Dar știu sigur că o să îi spun ‘Baby’. Nu o să o scot din ‘Baby’. Pentru că, așa am citit eu când eram copil într-o carte de povești, atunci când te întâlnești cu o fiară în sălbăticie, e obligatoriu să îi vorbești frumos. Și, până la urmă, doar cu alint poți îmblânzi mândria. În fine, ‘Baby’, nu uita, tu vei fi a mea”,  scria Mihai Morar, pe Instagram, în urmă cu trei ani, în dreptul unei fotografii a unui alt autoturism de lux (n.r – nu cel pe care îl are în prezent).

Citește si: Cum arată Gabriela, frumoasa soție a lui Mihai Morar. Se iubesc de 16 ani

Cătălin Cazacu, iubește adrenalina

Cătălin Cazacu, fostul campion național la motociclism, este și el îndrăgostit de mașinile de lux la care unii doar visează sau le privesc din fața micilor ecrane! Paparazzi Click! l-au surprins, zilele trecute, și pe acesta în preajma unor colegi din trust, printre care Cocuța și Bogdan Boantă, doi foști concurenți din competiția “Asia Express”, de la Antena 1. Aceștia se simțeau foarte bine unul în compania celuilalt pentru că au stat minute bune de vorbă, au râs și au glumit.

Trebuie spus și că pe lângă atmosfera frumoasă și prietenia lor care reiese din poze, paparazii Click! i-a surprins și autoturismul lui Cazacu în valoare de nu mai mult nici mai puțin de 80.000 de euro. Se pare că simpaticul prezentator de televiziune nu o duce rău deloc financiar.

Pe lângă mașina scumpă pe care o conduce, Cătălin Cazacu acordă mare atenție și imaginii sale. Acesta era îmbrăcat, în acea zi, într-o pereche de pantaloni, negri simpli de calitate și un hanorac de culoare albă cu imprimeuri ce îi venea de minune pe corp.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net