Cum arată Gabriela, frumoasa soție a lui Mihai Morar. Se iubesc de 16 ani

Mihai Morar și Gabriela sunt căsătoriți din anul 2006, iar povestea lor de dragoste poate fi un exemplu pentru cei mai tineri. Împreună au reușit să treacă peste orice obstacol. Cei doi sunt parteneri de viață și formează o echipă pe cinste! Mihai Morar o consideră ancora lui și îi este recunoscător pentru toate sfaturile pe care i le-a acordat de-a lungul timpului liber. 

Mihai Morar și Gabriela sunt căsătoriți din anul 2006
Mihai Morar și Gabriela sunt căsătoriți din anul 2006

Mihai Morar și Gabriela Morar sunt căsătoriți din anul 2006, însă iubirea care îi leagă pare să fie din ce în ce mai puternică de la o zi la alta. S-au cunoscut cu mulț ani în urmă, iar astăzi au o familie fericită și sunt părinții a trei fete superbe. 

Cu ce se ocupă Gabriela, soția lui Mihai Morar

Dacă pe Mihai Morar îl vedem prezentând diferite emisiuni televizare, fiind om de radio sau realizând podcasturi de succes cu vedetele din showbiz-ul românesc, iată că soția sa are o meserie complet diferită de cea a bărbatului care îi este alături de atât de multă vreme.

Citește și: Ce domișoare au devenit gemenele lui Mihai Morar

Gabriela este învățătoare și se dedică trup și suflet micuților pe care îi are în grijă și cărora trebuie să le predea tainele abecedarului și ale matematicii. În trecut, Gabriela a cochetat cu radioul, însă a decis să se reorienteze și să se axeze asupra domeniului educației. 

Cum s-au cunoscut cei doi soți? 

Povestea de dragoste dintre Mihai și Gabriela a început la locul de muncă. În urmă cu mai bine de 15 ani, cei doi erau colegi la un radio. Colegii îi tachinau și susțineau că ar putea exista o legătură între ei întrucât era evident faptul că se plăceau reciproc. 

Mihai Morar a dezvăluit că nu el a fost cel care a făcut primul pas în relație. Gabriela a fost cea care și-a luat inima în dinți și l-a invitat să meargă împreună la mare. 

„Relația noastră a pornit de la glumele colegilor. Soția mea mi-a pus porecla Cocolino. Ei a început lumea să-i propună. Așa a început relația noastră. Nu eu am făcut primul pas, ea a făcut primul pas. Ea m-a invitat să vin la mare, eu îmi ratasem vacanța de vară. Eu am refuzat și am vrut să mă duc acasă la ai mei. Apoi mi-a luat mie ceva să o conving să iasă cu mine. La un concert de vioară am fost. Când o femeie te cheamă la mare, te duci… nu te duci la mama. Eram în câteva luni și cununați, căsătoriți. De ziua ei am cerut-o în căsătorie", povestea Mihai Morar. 

Vezi și: Mihai Morar este topit după fiica cea mică, Roua 

În repetate rânduri, Mihai Morar a fost întreebat care este secretul unei căsătorii care trece testul timpului, iar de fiecare dată a oferit același răspuns: comunicarea, încrederea și lipsa orgoliului sunt elementele fără de care o relație nu poate supraviețui, din punctul său de vedere. 

De altfel, Mihai este recunoscător soției sale și pentru faptul că, datorită ei, a început să practice zilnic sport. Mihai Morar i-a povestit lui Cătălin Măruță, în podcastul prezentatorului de la PRO TV, că în urmă cu mai mulți ani traversa o perioadă nefastă și exagera din multe puncte de vedere, chiar și în glumele pe care le spunea pe post. Atunci, soția sa i-a sugerat să practice un sport pentru a găsi un echilibru.

„Eu am o bună măsură acasă. Se numește Gabriela. Eram într-o perioadă în care exageram foarte mult, dar nu neapărat alimentar, exageram mult cu tot. Glumele la radio erau exagerate, glumele la TV erau exagerate. Ea a venit cu buna măsură și mi-a zis: «N-ai vrea să mergi să faci sport?»", a povestit Mihai Morar.

Ar putea să te intereseze și: Mihai Morar a aniversat 16 ani de căsătorie. Care este secretul mariajului 

La ce scoala învață fetițele lui Morar? Cât costă taxa pe o luna aici

Mihai Morar și Gabriela sunt părinții a trei copii. Gemenele Mara și Cezara, în vârstă de 13 ani și micuța Roua, de doar trei anișori. 

Fostul prezentator nu se uită la bani atunci când educația fiicelor sale este în joc, așadar este dispus să scoată din conturi sume impresionante. Mara și Cezara învață la o școală privată din București, iar Mihai Morar plătește, în fiecare an, câteva mii de euro!

Pe site-ul școlii unde gemenele lui Mihai Morar studiază sunt trecute și taxele percepute pentru educarea copiilor. Acestea încep de la 760 euro/ lună, pentru un program care începe la ora 8:00 dimineața și se termină la ora 14:00. Taxa lunară poate depăși suma de 900 de euro, în funcție de activitățile și beneficiile pe care părinții le doresc pentru copiii lor.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net