Dan Negru și Mihai Morar, „tun” de 100.000 de dolari! Cum și-au rotunjit vedetele veniturile

Ultima actualizare:

Dan Negru și Mihai Morar sunt mai mult decât vedete de mare succes în audio-vizual. Cei doi au mai bifat câte o competență asumată și dovedită, în CV, aceea de scriitori. Iar rezultatele nu au întârziat.

Cele două vedete au scris cărți de dialoguri cu duhovnici

Semnătura lui Mihai Morar poate fi găsită pe volumul „Despre sensul vieții”, un dialog cu părintele Constantin Necula, iar Dan Negru a scris volumul „Dialogul Speranței. Cum să dobândim liniștea sufletească”.

Citește și: Emisiunea lui Dan Negru, pusă în pericol de Cove: „Stai în pat și câștigi! În studio te-ai blocat!”

Se pare că cele două volume de dialoguri cu cunoscuții duhovnici ar fi în topul vânzărilor, în librării, iar autorii ar fi primit câte 1 dolar pentru fiecare exemplar vândut, fiecare dintre cele două vedete încasând, fiecare, aproximativ 50.000 de dolari, deci 100.000 de dolari împreună, conform cancan.ro

Vezi și: Mesajul lui Florin Piersic când nu răspunde la telefon. Dan Negru l-a dat de gol pe marele actor

Cuvintele Părintelui Necula creează punți între religii, între credincioși și atei, aducând oamenii mai aproape de marile adevăruri ale învățăturilor creștine. Într-o epocă a deznădejdii și a fricii, acest dialog dintre Mihai Morar și Părintele Necula abordează fără teamă subiectele dificile ale actualității”, se arată în rezumatul volumului semnat de Mihai Morar.

Ambele cărți costă aproximativ 50 de lei, pe librăriile online, și sunt realizate de aceeași editură.

Nu rata nici: Mihai Morar și fetița lui, Roua, au descoperit cel mai curat parc din București. „Aleile nu sunt pline de găinaț”

Din topul audiențelor TV în file de poveste, Dan Negru se destăinuie în acest volum, atât în fața Părintelui Vasile Ioana, dar și în fața ta, cititorule. Confesiunea greșelilor lui, omenești de altfel, cât și vorbele pline de lumină ale părintelui, îți vor alina și ție frământările sufletești și te vor ghida către o viață trăită cu sens. Subiectele sunt abordate într-un stil actual și de impact, împletind armonios două perspective asupra vieții din care se elimină aparentul antagonism și se creează o uniune și un dialog între ceea ce părea, altfel, divizat; cea a omului modern, și cea a omului cu căutări spirituale, este descrierea cărții semnate Dan Negru.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net