Dan Negru și Mihai Morar, „tun” de 100.000 de dolari! Cum și-au rotunjit vedetele veniturile

Dan Negru și Mihai Morar sunt mai mult decât vedete de mare succes în audio-vizual. Cei doi au mai bifat câte o competență asumată și dovedită, în CV, aceea de scriitori. Iar rezultatele nu au întârziat.

Cele două vedete au scris cărți de dialoguri cu duhovnici

Semnătura lui Mihai Morar poate fi găsită pe volumul „Despre sensul vieții”, un dialog cu părintele Constantin Necula, iar Dan Negru a scris volumul „Dialogul Speranței. Cum să dobândim liniștea sufletească”.

Citește și: Emisiunea lui Dan Negru, pusă în pericol de Cove: „Stai în pat și câștigi! În studio te-ai blocat!”

Se pare că cele două volume de dialoguri cu cunoscuții duhovnici ar fi în topul vânzărilor, în librării, iar autorii ar fi primit câte 1 dolar pentru fiecare exemplar vândut, fiecare dintre cele două vedete încasând, fiecare, aproximativ 50.000 de dolari, deci 100.000 de dolari împreună, conform cancan.ro

Vezi și: Mesajul lui Florin Piersic când nu răspunde la telefon. Dan Negru l-a dat de gol pe marele actor

Cuvintele Părintelui Necula creează punți între religii, între credincioși și atei, aducând oamenii mai aproape de marile adevăruri ale învățăturilor creștine. Într-o epocă a deznădejdii și a fricii, acest dialog dintre Mihai Morar și Părintele Necula abordează fără teamă subiectele dificile ale actualității”, se arată în rezumatul volumului semnat de Mihai Morar.

Ambele cărți costă aproximativ 50 de lei, pe librăriile online, și sunt realizate de aceeași editură.

Nu rata nici: Mihai Morar și fetița lui, Roua, au descoperit cel mai curat parc din București. „Aleile nu sunt pline de găinaț”

Din topul audiențelor TV în file de poveste, Dan Negru se destăinuie în acest volum, atât în fața Părintelui Vasile Ioana, dar și în fața ta, cititorule. Confesiunea greșelilor lui, omenești de altfel, cât și vorbele pline de lumină ale părintelui, îți vor alina și ție frământările sufletești și te vor ghida către o viață trăită cu sens. Subiectele sunt abordate într-un stil actual și de impact, împletind armonios două perspective asupra vieții din care se elimină aparentul antagonism și se creează o uniune și un dialog între ceea ce părea, altfel, divizat; cea a omului modern, și cea a omului cu căutări spirituale, este descrierea cărții semnate Dan Negru.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
culori brazi 2022
FotoJet (1) jpg
concediul de odihnă
foto1 ElenaB jpg
muguri 79532593 jpg
lemne de foc shutterstock
Tanar biciuit in Indonezia FOTO AFP/ Getty Images
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg