Emisiunea lui Dan Negru, pusă în pericol de Cove: „Stai în pat și câștigi! În studio te-ai blocat!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Se poartă, mai nou, concursurile de cultură generală la tv! După ofensiva lui Dan Negru, care face audiențe uriașe cu două astfel de emisiuni la Kanal D, Cove îi va face și el concurență, la Prima TV. Cove spune, însă, că formatul lui este mai ușor accesibil publicului, care va răspunde de acasă la întrebări și nu se va mai trece prin emoțiile din studio.

Cove mizează pe un quiz show, la concurență cu Dan Negru Sursa: Instagram
Cove mizează pe un quiz show, la concurență cu Dan Negru Sursa: Instagram

Emisiunea lui Dan Negru, pusă în pericol de Cove!

Gabriel Coveșeanu este foarte încântat de noul său proiect, quiz showul “Primii câștigă!”, cu care și-a propus să -i facă concurență serioasă lui Dan Negru.

De luni până joi, de la 19.15, pasionații de quiz show vor putea participa, la Prima TV, la o emisiune-concurs, în care răspunsurile se dau printr-o aplicație online. Ei pot răspunde pe telefon de oriunde s-ar afla, din fața televizorului, sau urmărind Prima TV de pe alt dispozitiv.

Este un proiect inedit, nu s-a mai făcut așa ceva pe piața media din România, un proiect de televiziune care are două componente: componenta media și componenta online.

Este vorba despre un quiz-show sau un concurs de cultură generală pe românește. Eu, moderatorul, sunt în studio și pun întrebările din studio, iar concurenții se pot afla oriunde vor ei, important e să fie în fața televizorului și să aibă un dispozitiv- fie că e vorba de telefon, tabletă, laptop, ei dau răspunsurile acolo”, a declarat Cove, pentru Click!.

Cove explică și cum și-a propus să-i ia fața lui Dan Negru, care aduce publicul în studio, unde cei mai mulți dintre oameni se blochează din cauza emoțiilor.

Cove: „Când intri în studio, te pierzi, uiți tot, de emoții!"

Ai văzut când intri într-un studio de televiziune te pierzi, ai emoții. Acasă când stai și te uiți la emisiunea asta de cultură generală știi răspunsurile la toate întrebările. Dacă ești adus într-un studio tv, vine prezentatorul, zice hai răspunde, și parcă te blochezi și începi să uiți tot.

Este o șansă extraodinară ca, din confortul propriei locuințe, din pat chiar, să te uiți la o emisiune de televiziune, răspunzi și poți să câștigi.

E un premiu important în fiecare zi! Nu trebuie să participi la niciun casting, nu trebuie să faci abslout nimic. Pur și simplu, stai acasă, descarci aplicația Primii câșitgă pe telefon, tabletă sau laptop, auzi întrebările și răspunzi. Dacă știi să răspunzi la 15 întrebări ai câștigat un premiu, ce poate fi mai simplu decât atât?”, a mai dezvăluit Cove.

Cove este și manager de teatru

Absolvent al Academiei de Teatru si Film, Gabriel Coveșeanu, alias Cove, s-a alăturat echipei Teatrului Ion Creangă încă din anul 1997. În cei peste douăzeci de ani petrecuți pe scena teatrului, Cove a interpretat roluri importante, sub îndrumarea unor regizori de marcă, precum: Cornel Todea, Boris Petroff, Cezarina Udrescu, Attila Vizauer, Sorana Coroama-Stanca, Theo Herghelegiu sau Octavian Jighirgiu.

Din 2018, actorul este și managerul teatrului. Cove s-a făcut remarcat în show-biz de când avea 19 ani, atunci când a devenit asistentul Andreei Marin la emisiunea „Surprize, surprize” ( difuzată de TVR). Începând din septembrie anul trecut, Cove a fost prezentatorul emisiunii „Flash Monden” de la Prima TV, alături de Diana Bart.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
 Șerban Pavlu își adoră rolul din "Clanul" și a avut multe de învățat de la el
banner cosmin cernat png
Denis Hanganu a povestit totul pentru Click! despre cele mai grele scene din "Clanul"
George Ivașcu ne-a vorbit despre toate și a pus la rang înalt prietenia cu George Mihăiță, mai precis, Bebe Măcelaru din „Clanul”
image
actualitate.net
image
actualitate.net