Diana Bart și Cove, interviu la dublu! Ce pasiune comună au?

Ultima actualizare:

A venit vara și Diana Bart (40 de ani) și Gabriel Coveşeanu (47 de ani), cei doi prezentatori ai emisiunii Flash Monden de la Prima TV au ceva planuri pentru vacanță. Așa că am stat de vorbă cu cei doi prieteni prezentatori și am aflat detalii despre ce urmează pentru ei și ce pregătesc în continuare în vara această.

cove diana bart jpeg

Click: Care dintre voi doi e mai microbist?

Diana Bart: La cum îl văd de aprins atunci când prezentăm știri despre echipa națională, clar, Cove este un suporter înfocat. Eram și eu microbistă, dar mi-a trecut. Marti sigur e la TV, ca joaca Nationala. Si, toti jucam când joacă România, nu-i așa?

Poate te interesează și: De ce a lipsit Diana Bart de la „Flash Monden”?”Am rămas fără voce!”

Cove: Cu siguranță, eu! Fără glumă, chiar mi-am dorit să fiu fotbalist și încă am credința că am talent. Așa, de banca de rezerve, eram bun pe undeva. Îmi place fotbalul, urmăresc mai ales meciurile Naționalei. Marți seara e meci mare și nu îl ratez sigur. Am avut o filmare pe Arena Națională și m-am simțit, pentru câteva ore, mare fotbalist. E drept, am obosit după zece minute. Dar dacă m-aș antrena…. Chelsea ar scrie pe tricoul meu.

Diana, soțul tău se uită la meciurile Naționalei?

Da, se uită, dar când pierde Naționala se supăra și zice că la următorul meci nu se mai uită. Dar tot îl prind în fața televizorului.

Ce planuri de vacanță aveți?

Diana Bart: Avem ceva planuri. Săptămâna viitoare plecăm în primul weekend singuri, de când le-am născut pe fete. Am zis să profităm de o sesiune de shopping în Italia, mai ales că începe sezonul reducerilor. În iulie suntem cu fetele în concediul mare, să-i spun așa, în Turcia, in Bodrum. În august "fugim" din nou de acasă, singuri, într-un weekend în Mykonos. Suntem invitați la ziua unui prieten, așa că profităm din plin de 3 zile de relaxare.

Cove: Antalya, here we come! Plecăm săptămâna viitoare, toată trupa, la mare. Am ales Turcia pentru că ne dorim să ne relaxăm, să stăm la plajă, să mâncăm si sa bem. Cu masura, da? Și, mai ales pentru copii, locul este minunat, cu multe atracții. Ne-am pus în bagaje slipii și costumele de baie și abia așteptăm să decolăm.

Cum mai e în 2, la Flash Monden? Pare că va distrați tare…

Diana Bart: E ideal! Amândoi suntem tare implicați în proiect, avem o vastă experiență în spate, iar asta ne ajută să ne completăm și antrenăm ca să facem față oricărei provocări, chiar și atunci când nu folosim prompterul sau atunci când avem subiecte la prima vedere. Ne distrăm pentru că ne permite domeniul, dar și pentru că suntem tare siguri pe ceea ce facem.

Cove: Foarte tare. Uneori, spre disperarea producătorului, Răzvan, care ne tot roagă să fim serioși. Eu și Diana suntem la fel, ne place să radem, mai facem câte o poantă, mai o autoironie. Trece foarte repede timpul și avem zile când stăm ca cele doua doamnele ieșite de la pușcarie din banc, încă un pic e vorba, în fața studioului.

Ce faceți când colegul/ colegă are o azi proastă?

Diana Bart: Nu există să duci ziua proastă în platou. Și asta pentru că e pe faza colegul/a și știe să arunce mingea la fileu că să poată stimula jocul. Iar starea bună și cheful de prezentare sunt molipsitoare.

Cove: Mai, nu prea am nimerit-o pe Diana în zile proaste. La ea e tot timpul energie bună. Dar, dacă simt că e așa, mai low cu energia, fac o glumă, îi fac un ceai, arunc un subiect de conversație amuzant și ziua devine mai bună. Pentru asta suntem echipa, nu? Să ne susținem și la bine și la greu.

Copiii voștri s-au întâlnit?

Diana Bart: Nu au avut ocazia să se întâlnească până acum, dar cu siguranță o vor face curând.

Cove: Nu încă, dar vara asta sigur facem o piscină împreună! Cred că se vor înțelege foarte bine,

Diana, ce sfaturi îți cere Cove când vine vorba de cei mici?

Mai repede îi cer eu sfaturi lui, băieții fiind mai mari. Dar schimbăm păreri atunci când povestim despre vacanțe, activități cu cei mici.

Cove: Pot să răspund și eu aici? Nu cer sfaturi, doar opinii. Acasă, soția știe cel mai bine ce trebuie făcut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net