De ce a lipsit Diana Bart de la „Flash Monden”?”Am rămas fără voce!”

Diana Bart, frumoasa prezentatoare de la emisiunea „Flash Monden”, difuzată de Prima TV, a rămas fără voce! Timp de o săptămână, vedeta a fost chinuită de o laringită puternică, așa că Gabriel Coveșeanu, colegul ei, a trecut la cârma emisiunii de unul sigur.

Diana Bart, alături de soțul ei, Mihai Dumitrescu Sursa: Instagram
Diana Bart, alături de soțul ei, Mihai Dumitrescu Sursa: Instagram

Diana Bart a lipsit de la pupitrul de prezentare al emisiunii „Flash Monden” timp de o săptămână. Toată lumea s-a întrebat ce s-a întâmplat cu colega de prezentare a lui Gabriel Coveșeanu, care s-a văzut nevoit să se descurce de unul singur.

O laringită puternică a lăsat-o, pur și simplu, fără glas timp de o săptămână pe Diana Bart, care se întoarce luni, de la 19.30, la pupitrul de prezentare al știrilor mondene de la Prima TV.

„VORBESC ÎNCĂ UN PIC PE NAS!”

Am revenit și eu după o săptămână în care o laringită m-a lăsat cam fără voce. De fapt, mai vorbesc încă un pic pe nas, dar am zis sa nu-mi mai las colegul singur, nu de alta, dar s-a cam plictisit Cove fără mine în ditamai studioul. Așă că, ne revedem pe ecrane!”, a anunțat Diana Bart, imediat după ce a reluat filmările.

Vedeta Prima TV crede că a căpătat răceala de la una dinte fetițele ei. Laringita o mai chinuie și acum pe Diana, care a reușit însă să-i dea de cap cu ajutorul tratamentelor homeopate.

„Cred că am luat răceala de la fetița cea mică. Mi-a prins punctul slab, mai precis sinusurile. Cert este că m-am trezit că nu mai aveam voce deloc, și acum de abia vorbesc. Eu nu iau medicamente. Mi-am recăpătat cât de cât glasul cu ajutorul siropurilor și a biluțelor homeopate. Am fost între timp și în Italia și la munte, dar tot nu mi-a trecut răceala”, a declarat prezentatoarea Prima TV, pentru click.ro

Diana Bart s-a născut pe data 20 august 1981, la Cluj. Puțină lume știe că frumoasa prezentatoare se numește, de fapt, Diana Andreea Tapu, dar se prezintă Bart, cu numele de domnișoară al mamei sale. Șatena și-a dorit încă de la o vârstă fragedă să devină prezentatoare. Diana Bart a studiat la un liceu cu profil umanist și apoi a urmat facultatea de jurnalism. În anul 2006, superba șatenă a pășit pentru prima oară într-un studio de televiziune din Brașov. Din 13 septembrie 2021, Diana Bart prezintă emisiunea „Flash Monden”, de la Prima TV alături de Gabriel Coveșeanu. Vedeta Prima TV este căsătorită în prezent cu Mihai Dumitrescu și au împreună două fetițe superbe, Maira şi Amina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
Cristian Boureanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net