Cove se întoarce la Prima TV! Va face echipă cu Diana Bart la «Flash Monden»

Ultima actualizare:

    Cove se întoarce la Prima Tv, unde a prezentat, în 2015, emisiunea ”Mama mea gătește mai bine”foto: arhiva personală
Cove se întoarce la Prima Tv, unde a prezentat, în 2015, emisiunea ”Mama mea gătește mai bine”foto: arhiva personală

Lovitură de proporții pe piața de televiziune! Gabriel Coveșeanu (46 de ani) va fi noul co-prezentator al emisiunii “Flash Monden”, de la Prima TV, care va debuta pe 13 septembrie. Simpaticul prezentator va face echipă cu Diana Bart, care rămăsese singură la cârma emisiunii după plecarea lui Alexandru Constantin la România TV.

Cove a anunțat săptămâna trecută că și-a dat demisia de la Pro TV, acolo unde a fost gazda emisiunii “Vorbește lumea”, alături de Adela Popescu, timp de șase ani.

Prima TV își întărește echipa de profesioniști în televiziune cu o nouă achiziție de răsunet. Gabriel Coveșeanu (Cove) este cea mai nouă vedetă de televiziune cooptată în proiectul Prima TV al Grupului Clever.

În această toamnă, Prima TV vrea să-și cucerească telespectatorii cu un program variat, emisiuni pline de originalitate, savoare locală, spirit liber, creativitate și autenticitate.

Cove: ”Revin cu drag în locul în care m-a simțit atât de bine”

Din 13 septembrie, de la ora 19.30, Cove si Diana pornesc la vânătoare de mondenități. Emisiunea Flash Monden va fi difuzată de Prima TV de luni până vineri, de la 19.30 și duminica, de la aceeași oră. „Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere și entuziaste. Revin cu drag în locul în care m-a simtit atât de bine.M-am bucurat să revăd prieteni vechi, dar și să îmi fac prieteni noi. Și cred că voi face, alături de Diana, o echipa de senzație la Flash Monden. Îi aștept pe bunii mei, cum îmi place să le spun prietenilor mei din fața micului ecran, de luni până vineri și duminică seară la Flash Monden să povestim despre toate mondenitățile de la noi și de peste hotare. Vom face să fie, pentru telespectatorii Prima TV, o întâlnire dorită și memorabilă”, spune Cove.

Citește și:

Adela Popescu, despre plecarea lui Cove de la Vorbește lumea! «Prieteniile adevărate nu se destramă»Pentru Diana Bart sosirea lui Gabriel Coveșeanu în echipa Flash Monden este motiv de bucurie. Vedeta Prima TV promite un format de televiziune interactiv, cu multe noutăți și multă voie bună. „Sunt extrem de bucuroasă, un nou vis mi s-a îndeplinit. Mi-am dorit mult să am un coleg de prezentare cu care să simt din prima chimie, precum a fost cu Cove. Noi am interacționat în trecut într-o emisiune culinară pe care o prezentam și am făcut echipă foarte bună. Flash Monden va fi de neratat! Vom avea știri mondene, dar într-o nouă prezentare. Frumoși suntem, carismatici suntem, asa că vom umple cu siguranță serile telespectatorilor cu multe zâmbete. Sunt convinsă că ne vom completa perfect, deja am avut primele discuții, am stabilit detalii legate de emisiune și…am pus țara la cale”, spune Diana Bart.

Din 13 septembrie, la Prima TV, Diana Bart și Cove vor prezenta Flash Monden. Îndemnul lor e simplu: “Fii in pas cu lumea asa cum este ea!” Emisiunea este difuzată de postul TV de luni până vineri, de la 19.30 și duminică, de la 19.30. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net