Diana Bart: «Mai am o meserie despre care nu mulți știu»

Ultima actualizare:

  Diana Bart are aproape 20 de ani de experiență în televiziune, dar este pasionată și de alte activitățifoto: Zoltan Lorencz / Click!
Diana Bart are aproape 20 de ani de experiență în televiziune, dar este pasionată și de alte activitățifoto: Zoltan Lorencz / Click!

Trăiește o perioadă foarte frumoasă, și asta se vede nu doar pe chipul ei, ci și în activități. Diana Bart (37 de ani) are energie să mute și munții din loc. E nedespărțită de fetița sa, Maira (1 an și 4 luni), pe care o crește fără ajutorul vreunei bone. Filmează pentru noua emisiune pe care o prezintă tot alături de Alexandru Constantin la Prima TV, „Flash Monden”. Dar își face timp și pentru alte activități, ba chiar are o meserie pe care a ținut-o la secret: este designer de interior. Toate acestea le-a mărturisit pentru un interviu oferit în exclusivitate revistei Click! TV, cel mai citit ghid tv din România, care se difuzează în fiecare vineri, gratis, împreună cu ziarul Click!

 • Ce-ți place cel mai mult la viața ta de acum?

Faptul că sunt mamă.

 • Erai pe micul ecran aproape în fiecare zi, acum ai emisiune doar o dată pe săptămână. De ce această schimbare?

Emisiunea noastră începea destul de târziu, peste miezul nopții, și telespectatorii ne “reproșau” asta. Nu mulți rezistau să urmărească emisiunea. Așa că s-a decis să intrăm în prime time, în weekend. S-a ales ziua de duminică pentru că se pretează unui jurnal monden, iar primele rezultate ale acestei schimbări se văd deja, audiențele au crescut destul de mult. Dar, cine știe, poate vor mai veni și alte schimbări.

«Sunt și designer de interior»

Diana Bart prezintă împreună cu Alexandru Constantin o nouă emisiune cu știri mondene, „Flash Monden”, în fiecare duminică, de la 19.30, la Prima TV
Diana Bart prezintă împreună cu Alexandru Constantin o nouă emisiune cu știri mondene, „Flash Monden”, în fiecare duminică, de la 19.30, la Prima TV
 • În afară de proiectul de la Prima TV, cu ce altceva îți ocupi timpul din punct de vedere professional?

Eu am mai multe proiecte personale în care mă implic. Sunt și cele caritabile, la care pur și simplu nu mă lasă inima să nu particip, pentru că știu cât de greu este să găsești ajutor atunci când ai nevoie. Vorbesc despre asta nu ca să mă laud, ci ca să-i motivez și pe alții să ajute, chiar și cu puțin. Sunt implicată de asemenea și în diverse campanii sociale, în prezentări de evenimente sau campanii de imagine. În plus, eu mai am o meserie despre care nu mulți știu, sunt și designer de interior, dar pe care am lăsat-o un pic la o parte, în perioada sarcinii și acum, cât e Maira încă mică, pentru că o astfel de ocupație îți cere destul de mult timp. Mai și pictez, desenez, realizez portrete sau tablouri mozaic, atunci când timpul îmi permite.

Diana are o fetiță care-i seamănă leit

Diana Bart s-a măritat în 2017 cu un afacerist, Mihai Dumitrescu
Diana Bart s-a măritat în 2017 cu un afacerist, Mihai Dumitrescu
 • Să înțeleg că acum te ocupi mai mult de fetiță?

Da, de când s-a născut, îi aloc tot timpul meu. Nu am bonă, iar atunci când munca mi-o cere, mă ajută soțul, soacra sau mama, chiar dacă ele sunt destul de departe. La multe dintre evenimente, acolo unde se și pretează, cea mica vine cu mine, la altele, se plimbă cu buni prin parcuri până termină mami.

 • Dacă cea mică e mereu prin preajmă, spune-mi, mai e loc de romantism în căsnicia ta?

Da. Ne-am bucurat de multe escapade, ce-i drept în trei, pentru că nu am plecat niciodată doar noi doi, de când o avem pe cea mică, dar asta nu ne-a oprit să avem și momentele noastre de romantism. Chiar am petrecut vacanțe, escapade minunate, ne-am bucurat și de un pahar de vin la lumina lumânării, de o cina la o terasă, de o plimbare romantică la malul mării, căci Maira adoarme pe la 21.30. Faptul că noi am ales să o luăm cu noi peste tot cred că contribuie enorm la conturarea personalității ei, pentru că deja este un omuleț bun, sociabil, iubitor, care zâmbește: Maira e tot timpul fericită.

«Ne dorim foarte mult un frățior sau o surioară pentru Maira»

 • Apropos despre romantism, mai faceți un bebe?

Da, ne dorim foarte mult un frățior sau o surioară pentru Maira. Și noi, la rândul nostru, avem frate și soră, și este extrem de bine. Ar fi păcat să nu trăiască și ea sentimentul ăsta. Plus că va fi un sprijin necondiționat.

 • Care sunt cele mai mari regrete ale vietii de pana acum?

Singurul regret este că nu-l mai am pe tata, că a plecat mult prea devreme dintre noi, cu două săptămâni înainte să-și fi cunoscut nepoțica. Dar Dumnezeu ne-a dat o minune, ca să ne aline. Și știu că tata este aici, printre îngerii ei păzitori.

 • Dar cele mai mari realizări?

Maira, familia, cariera.

«Parcă mă și apucă dorul de știri „serioase»

Maira, fetița Dianei Bart, a împlinit la 20 septembrie 2018 un anișor și 4 luni
Maira, fetița Dianei Bart, a împlinit la 20 septembrie 2018 un anișor și 4 luni
 • Când și cum ai debutat în televiziune? Ce-ți aduci aminte despre acele vremuri?

Am debutat acum 15 ani, ca și reporter, apoi am fost corespondentă, prezentatoare și editor. Am pornit de jos, am muncit ani pe brânci, nopți, weekenduri, dar asta a însemnat formarea mea profesională, de care sunt mândră. Am avut profesori, exemple puternice, care încă mai „tronează”. Atunci erau alte valori care se respectau în cariera de jurnalist. Atunci dădeai chiar examene ca să poți apărea pe sticlă; astăzi, din păcate, ești lăsat chiar dacă nu stăpânești temeinic limba română sau n-ai nici o valență de jurnalist. Altele par rigorile care te fac acum să ajungi peste noapte prezentatoare tv: să ai scandaluri la activ sau iubiți ori amanți influenți. Sper să fie doar un val, spre binele nostru.

 • În televiziune nu ți-ai dori să faci și altceva? Să prezinți și un alt timp de emisiune?

Ba da, chiar îmi doresc un proiect mult mai amplu. O emisiune socială mi-ar plăcea foarte mult, chiar și una de divertisment. După zece ani de știri, câteodată parcă mă și apucă dorul de știri „serioase”.

 • Cum reușești să-ți menții silueta? Mergi și la sport sau de vină e doar Mama Natură?

Încă alăptez, iar asta mă ține slabă în continuare. Iar faptul că nu am și nu am avut bonă, la fel, mă solicită destul de mult. Am revenit de ceva timp și la sală, de data asta la Pilates. Eu am, în general, o viață activă și cât se poate de sănătoasă, chiar și cu mici plăceri. Dar mă ajută și gena, recunosc, așa că îi mulțumesc și Mamei Natura!

A pozat supersexy pentru coperta Click! TV

Diana Bart este pasionată de design, de tot ce frumos în general
Diana Bart este pasionată de design, de tot ce frumos în general

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
banda politie foto
image
image
image
image
image
image
alina ceusan instagram jpg
justin timberlake facebook jpg
Banner Jean Paler
katy perry cizme copite instagram jpg
SIR IAN MCKELLEN INSTAGRAM jpg
image png
olimpia melinte serial 10 1 e1548431574546 jpg
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net