Cove, despre relaţia cu Adela Popescu, schimbarea din carieră şi provocările din căsnicie: "Nu sunt un bărbat romantic, dar sunt un soţ bun"

Ultima actualizare:

    Cove şi familia
Cove şi familia

A lăsat Pro TV pentru Prima TV şi pe Adela Popescu pentru Diana Bart, dar e mulţumit de alegerea făcută. Cove a vorbit pentru OK! despre schimbările din pandemie, trăirile care l-au marcat, relaţia cu soţia şi copiii şi vacanţa bifată de curând la Bologna.

OK: Ce te-a făcut să alegi Prima TV?

 Echipa. Şi faptul că îmi doream altceva pentru mine. Iar oferta Prima TV, emisiunea Flash Monden şi proiectele pe care le pregătim, au picat la fix. Am venit aici pentru un program de prime time şi am găsit o echipă tânără, entuziastă, şi o colegă de-a dreptul efervescentă. E o provocare pe care am acceptat-o cu inima deschisă. A, şi o colegă, pe Diana, care e frumoasă, deşteaptă şi foarte bună la ceea ce face. Să fiu cu ea pe platouri e o distracţie continuă.

Citeşte mai multe aici!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net