Cove și soția, îndragostiți ca-n prima zi, în vacanță! Cât de bine arată soția prezentatorului!

Ultima actualizare:

Gabriel Coveșeanu și soția lui, Florentina Ene, sunt mai îndrăgostiți ca-n prima zi! Cei doi tocmai ce s-au întors dintr-o vacanță de familie, petrecută în Turcia și unde s-au simțit ca-n sânul lui Avraam.

Florentina și Cove sărbătoresc 9 ani de căsnicie Sursa: Arhivă personală
Florentina și Cove sărbătoresc 9 ani de căsnicie Sursa: Arhivă personală

Au nouă ani de căsnicie, dar sunt mai îndrăgostiți ca-n prima zi! Gabriel Coveșeanu, alias Cove, și soția sa, Florentina, au petrecut o vacanță de neuitat în Turcia. Chiar dacă au fost împreună cu cei doi băieți ai lor, aceștia au avut timp berechet și pentru momente minunate, petrecute doar în doi.

Interesant de citit: Motivul nebănuit pentru care Ioana Ginghină s-a despărțit de Cove. Ce a făcut Alexandru Papadopol

Anul acesta, după multă vreme, am reușit să plec în concediu devreme, în luna iunie. Cea mai mare bucurie a fost a copiilor pentru faptul că vor simți vacanța, încă de la începutul ei.

Alegerea a fost simplă: Turcia, Antalya, un resort cu foarte multe atracții pentru cei mici. Asta mi-au spus copiii că își doresc și nu am putut decât să mă supun majorității! Căci vacanță asta este pentru ei, în primul rând! Aici au intervenit profesioniștii care mi-au propus că anul acesta să uit de Belek (unde am fost de mai multe ori) și să descopăr Kemer.

O alegere excelentă, locație superbă, cu un peisaj mirific, locul în care muntele îmbrățișează marea. Ce poate fi mai frumos decât să stai pe plajă, să privești marea, iar la doar câțiva pași, să descoperi și muntele”, a povestit Cove, la întoarcerea din vacanță, punându-ne la dispoziție imagini emoționante cu familia din vacanță.

Iată și: EXCLUSIV Ce l-a învățat Andreea Marin pe Cove? Cele mai prețioase sfaturi primite de la Zâna Surprizelor! «Eram tineri, făceam totul din plăcere»

Cove: „Băieții nu mai sunt atât de micuți și de cocoloșiți!"

Gabriel Coveșeanu are o familie bună de pus în ramă. Prezentatorul de la Prima TV este căsătorit cu Florentina Ene de mai bine de nouă ani, iar în urmă cu șapte ani soția i-a dăruit o minune de băiețel, pe Mihai Răzvan. Actorul mai are, însă, un băiat, Bogdan Matei, dintr-o relație anterioară.

Băieții mei sunt destul de mari. Bogdan a făcut 13 ani, e în faza de pre-adolescență. Cel mic, are și el 7 ani. Ușor, ușor, intrăm într-o altă etapă a vieții, nu mai suntem atât de micuți și de cocoloșiți.Răzvan, cel mic, a fost năzdrăvan dintotdeauna, nu e o noutate. Cu Bogdan încă putem comunica, aștept adolescența să vedem dacă lucrurile se mențin.

Ca sfat le-aș da? Să-și urmeze visul, să facă ce își doresc și să-și aleagă o profesie pe care să o facă cu plăcere, cu pasiune. Dacă faci cu pasiune lucrurile, nu o să ți se pară niciodată că e greu!”, a declarat Cove, pentru Click!

Gabriel Coveşeanu (47 de ani) a cunoscut-o Florentina Ene (40 de ani) în urmă cu 10 ani, prin intermediul unui grup de prieteni, la Palatul Mogoşoaia. Fiecare era într-o altă relaţie, la momentul respectiv. Abia după ce a divorţat, prezentatorul s-a reîntânit cu Florentina, cu care s-a căsătorit din 2013.

Gabriel Coveșeanu (47 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuți și mai carismatici prezentatori de la noi. Avea numai 25 de ani atunci când a devenit a devenit asistentul Andreei Marin, în emisiunea „Surprize, surprize”, difuzată la TVR.

În septembrie 2021, șarmantul actor a demisionat de la Pro TV unde a prezentat emisiunea „Vorbește lumea”, și s-a mutat la Prima TV, acolo unde prezintă alături de Diana Bart, emisiunea ”Flash Monden”. Actorul a mai prezentat, în trecut, la Prima TV emisiunea ”Mama mea gătește mai bine”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!