Buzdugan şi Morar au luat cu asalt Grecia: «Prietenia noastră este un miracol!»

Ultima actualizare:

Îi auziţi în fiecare dimineaţă la Radio ZU, dar nu v-aţi fi aşteptat ca şi vacanţele să şi le petreacă tot împreună. Ei bine, iată că Mihai Morar (40 ani) şi fetele lui, micuţa Roua (3 ani), gemenele Mara şi Cezara, care au deja 14 ani, şi soţia sa, Gabriela, şi-au dat întâlnire în Grecia cu Daniel Buzdugan şi familia sa. “Regele farselor” e îndrăgostit de Grecia de 12 ani şi ne-a povestit cum a petrecut o lună în Creta!

Iată-i în vacanţă pe celebrii prezentatori, alături de familiile lor frumoase!
Iată-i în vacanţă pe celebrii prezentatori, alături de familiile lor frumoase!

Daniel Buzdugan (47 de ani) este îndrăgostit de Grecia de 12 ani, de când o străbate în lung şi-n lat.

Vezi și: Cum a reușit Daniel Buzdugan să slăbească: «E nevoie de voință». La care din mese a renunțat complet

Morar, fascinat de apusul de pe insulă
Morar, fascinat de apusul de pe insulă

Alături de frumoasa lui soţie, Monica Buzdugan, de profesie medic stomatolog, şi de cei doi copii ai lor, Luca (15 ani) şi Maria (13 ani), Buzdu a ales Creta pentru această vară. Iar aici s-a revăzut cu bunul său prieten şi coleg, Mihai Morar. Cei doi prezentatori de radio s-au bucurat de o seară specială petrecută împreună cu toţi membrii numeroşi ai familiilor lor.

Nu rata nici: Daniel Buzdugan are magnet la frigider! Care este motivul pentru care vedeta se trezește des noaptea!

Prezentatorul și-a trezit familia la 5 dimineața ca să prindă și răsăritul
Prezentatorul și-a trezit familia la 5 dimineața ca să prindă și răsăritul

Noi ne-am văzut doar atunci, când am făcut şi poza împreună în Grecia, pentru că stăm în locuri diferite, dar ne-am dorit tare mult să petrecem, aşa, o seară împreună. Şi anul trecut am făcut chestia asta,  tot în Creta. Ne bucurăm să ne vedem aici,  să mergem în locuri frumoase.

Hai să afli și: Mihai Morar și fetița lui, Roua, au descoperit cel mai curat parc din București. „Aleile nu sunt pline de găinaț”

De exemplu, de data asta Mihai ne-a recomandat o tavernă şi un sat foarte mişto, pe care nu le ştiam, deşi vin de 12 ani aici, în Creta. A fost o surpriză foarte faină, pentru că era un loc tradiţional, unde patroana ne-a gătit reţete cretane de acum 100 de ani. Mihai era ca la el acasă pentru că mai fusese la taverna aia de câteva ori”, ne-a povestit Buzdugan.

S-a bălăcit toată ziua cu fetele în piscină
S-a bălăcit toată ziua cu fetele în piscină

În Creta, Buzdu se simte ca acasă! Se plimbă peste tot, se relaxează, pescuieşte, se distrează.

Buzdu a fost la pescuit cu prietenii greci
Buzdu a fost la pescuit cu prietenii greci

Eu mă plimb în toată insula pentru că avem prieteni care au  făcut facultatea la Iaşi, foşti colegi de-ai soţiei, care sunt medici sau fac altceva, dar nu au uitat limba română şi ne revedem în fie­care an cu ei. Suntem încă aici. Eu am stat o lună şi ceva, Mihai - două săptămâni”, a mai completat Daniel Buzdugan pentru Click! 

Interesant și: Mihai Morar aniversează 16 ani de mariaj cu soția! Care e secretul

Familia lui Daniel vine de 12 ani în Creta
Familia lui Daniel vine de 12 ani în Creta

Dacă tot îşi petrece o minunată vacanţă în Grecia, Buzdugan a fost şi la pescuit cu prietenii lui de acolo, care au prins un peşte de 16 kg. „Eu doar m-am fotografiat cu el”, ne-a spus Buzdu, cu modestie.

Nu rata nici: INTERVIU EXCLUSIV! Daniel Buzdugan, lucruri nespuse despre el și familia sa. Ce obsesie are legat de copiii lui

«Prietenia noastră este un miracol!»

Daniel Buzdugan şi Mihai Morar nu sunt doar colegi, ci şi prieteni, au o prietenie durabilă, care a rezistat în timp şi de care se bucură mereu, amândoi.

E un miracol, mai ales la noi, pentru că se ştie că unde stau 2-3 români la masă apar discuţii, scandaluri, e un miracol faptul că suntem de atâţia ani prieteni. Cred că ar trebui să fim un pic greci, pentru că văd că aici comunitatea este foarte importantă, este aerul lor”, ne-a mai povestit Daniel Buzdugan, care s-ar putea face fără probleme un travel influencer de succes pentru promovarea Greciei!

Familia lui Daniel vine de 12 ani în Creta
Familia lui Daniel vine de 12 ani în Creta

Eu îmi expun momentele mele de fericire şi poate cineva învaţă ceva, că am pus pe Facebook şi Instagram tot felul de filmuleţe de la petrecerile lor unde toată lumea dansează, toată lumea se distrează, nu ai să vezi oameni stând pe la mese şi bârfind. Chiar mă uitam şi la  taverne cât de frumos e şi cât de mult muncesc.

Ca la noi e povestea aia, grecii nu muncesc. Eu cred că muncesc mai mult ca noi, mai ales vara,  de dimineaţă până seara, sunt rupţi. Dar au timp să vină şi la biserică, după aia se duc la muncă şi seara, după ce au terminat programul, se îmbracă frumos, nu elegant, se îmbracă normal şi vin şi dansează până la 2-3 noaptea şi a doua zi o iau din nou de la capăt cu muncă, zâmbete, bucurie”, a mai completat Buzdu, care e trist că trebuie să-şi termine vacanţa pe 1 septembrie.

«Şcoala începe prea devreme»

“Uite, o altă problemă pe care voiam să o discut la radio este că şcoala începe mult prea devreme şi asta nu e bine nici pentru copii, nici pentru părinţi, nici pentru turismul de la noi, care şi aşa e vai de mama lui. E foarte scurtă vacanţa, grecii încep şcoala pe 12 septembrie. Noi am mai fi stat, dar trebuie să ne întoarcem acum, pe 1 septembrie, pentru că se termină vacanţa”, a mai menţionat omul de radio şi tv pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net