Daniel Buzdugan are magnet la frigider! Care este motivul pentru care vedeta se trezește des noaptea!

14 mai 2022

Daniel Buzdugan nu e pasionat doar de radio și de călătorii! Mai există însă ceva ce îl atrage, cum se zice, ca un magnet! Și cum magneții stau și pe friger, Buzdu e tare fericit atunci când reușește să ajungă la el, la friger!

cub Daniel Buzdugan animat gif

Daniel Buzdugan susține că acolo a descoperit fericirea supremă, iar motivul l-a mărturisit chiar el.

Dacă îmi place pentru ce trebuie să lupt, nu mai există nu se poate! Problema e că seara, nu știu ce să fac eu, dacă ar exista nu se poate pentru a nu mai mânca, ar fi tare bine! Pentru că de obicei noaptea mă apucă așa o foame de lup!

stanga
dreapta
image
image
daniel buzdugan (3) JPG

Și  sunt dulciuri în frigider, prăjituri… Da, se vede și la cântar, dar o să  vorbesc cu ai mei să nu mai cumpere pentru că știi cum e noaptea  când ursul vine la tomberon nu ai cum să îl oprești și atunci ce facem?”, a povestit Daniel Buzdugan în stilul său caracteristic într-un interviu pentru emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV

Citește șiDaniel Buzdugan a fost de 4 ori la Muntele Athos: „Am văzut multe locuri în lumea asta, dar nicăieri nu mă simt la fel de bine ca la greci“

Ispitit de dulciuri

Daniel nu vrea să lase lucrurile așa, având de gând să impună o serie de reguli.

„Vorbesc cu ai mei din familie să nu mai aprovizioneze ,,tomberoanele”. Că ei cumpără multe dulciuri să fie în casă, ei mănâncă, așa, câte unul și vine ursul de Buzdu care hrăpăie după! Opriți dulciurile, la Piața Victoriei, la familia Buzdugan!”, a mai povestit Daniel Buzdugan.

I-ar plăcea să fie puțin mai slab

Din cauza faptului că este pofticios, Buzdu se simte puțin și mai ,,pufos”! Vedeta a recunoscut că i-ar plăcea să fie totuși puțin mai slab decât acum, măcar cu 5 kilograme în minus.

Citește și: Daniel Buzdugan, lucruri nespuse despre el și familia sa. Ce obsesie are legat de copiii lui

Deci, cel mai mare obstacol din viața mea a fost frigiderul! Mi-ar plăcea să am o fericire corporală mai bună, adică cu vreo 5 kilograme în minus. Atunci aș fi super fercit! De obicei eu sunt un om fericit pentru că îmi place să mă bucur în orice moment!”, a mai mărturisit Budzu!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

survivor tj nedelcu png
1 johnny depp amber heard jpg jpeg
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
WhatsApp Image 2022 05 18 at 11 35 08 jpeg
5 codin maticiuc despre coronavirus 4 jpg jpeg
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
dorian popa babs jpeg
1 johnny depp amber heard jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg