Mihai Morar aniversează 16 ani de mariaj cu soția! Care e secretul

Mihai Morar și soția lui, Gabriela, se pregătesc să aniverseze în curând 16 ani de mariaj, cei doi mândrindu-se cu povestea lor de iubire. Iată care e secretul unei căsnicii îndelungate, explicat chiar de către Mihai Morar!

Mihai și Gabriela Morar au un mariaj fericit, despre care prezentatorul de radio și TV a făcut în prezent mai multe declarații. Partenera acestuia este o prezență mult mai discretă, însă tocmai de aceea cei doi se completează de minune.

Citește și: Mihai Morar, despre cum e să fii tată de trei fete la 40 de ani

Mihai Morar și soția lui se pregătesc să aniverseze 16 ani de mariaj

Convins că Gabriela e sufletul lui pereche, Mihai Morar a decis să o ceară pe aceasta în căsătorie după doar două luni de relație, în 2006. Fiind sigur că poate clădi o familie alături de ea, la doar doi ani distanță au venit pe lume și gemenele lor, Cezara și Mara, iar în 2019 s-a născut și Roua, mezina familiei.

Recent, în cadrul unui interviu, prezentatorul a vorbit despre secretul relației lor longevive.  „Anul acesta facem 16 ani de la căsătorie. Secretul este să îți vezi de drumul tău. Cum să spun, fiecare dintre noi avem o cale. Asta nu înseamnă că nu mai sunt drumuri stânga-dreapta, pe unde să o iei.

Uneori și GPS-ul te duce pe alt drum, dar, dacă îți vezi de drumul tău și nu complici viața foarte, foarte mult, eu cred că.. acesta e secretul. Bine, părerea mea e că trebuie să vezi până la urmă care este scopul, în tot ce faci.”, a mărturisit el pentru Fanatik.

Citește și: Mihai Morar, «topit» după fetița cea mică: «Îmi retrăiesc copilăria»

Cum s-a cunoscut Mihai Morar cu soția lui, Gabriela

Amintim că Mihai Morar și Gabriela s-au cunoscut într-un mod complet neașteptat, chiar la locul de muncă. Relația lor a început după mai multe refuzuri însă, din partea amândurora!

Eram într-o vară mai complicată a vieții mele, avusese și tata niște probleme de sănătate. (..) Fiind coleg la radio cu Gabriela ea a simțit cumva că nu sunt bine. Pe vremea aia stăteam în chirie în București, și ea mi-a zis atunci să merg la mare, era un concediu plătit de la radio. Atunci am zis nu și nu știu de ce am zis nu. Cred că din timiditate. 

Apoi a trecut vacanța, am ales să merg acasă, la ai mei. Când m-am întors am vrut să o invit, să nu se fi supărat. Am invitat-o în oraș și m-a refuzat, la fel și a doua oară. Și a trebuit să găsesc altceva.

Atunci găsisem un concert de vioară la Palatul Regal și i-am zis că am luat două bilete. A zis da și de atunci am rămas împreună. Și după două luni am cerut-o de soție, eu care nu îmi pusesem problema căsătoriei niciodată în viața mea. (…)

Traseul meu profesional era ok, dar eu nu eram echilibrat pe plan personal până să o cunosc pe Gabriela, până să avem o relație. Acolo s-au echilibrat lucrurile. Apoi au apărut gemenele. Cezara și Mara s-au născut la o lună după ce am lansat Radio Zu. Aia a fost cea mai grea vară din viața mea. Au venit pe lume la doi ani de când ne-am căsătorit.”, povestea Mihai Morar recent, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net