FOTO Daniel Buzdugan și soția, nașii-surpriză ai lui Flick, la cununia din Creta: «Am crezut că e o farsă»


    Daniel Buzdugan și soția lui au fost nași la nunta lui FlickFoto Instagram
Daniel Buzdugan și soția lui au fost nași la nunta lui FlickFoto Instagram

Flick și Denisa Hodișan au devenit soț și soție, iar evenimentul a avut loc într-un cadru de poveste, în Creta. Deși fanii nu se așeptau, ca nași cei doi i-au ales pe Daniel Buzdugan și pe soția acestuia, mai ales că realizatorul de emisiuni radio de la Zu este un mare fan al insulei Creta.

Nunta lui Flick și a Denisei Hodișan a fost o surpriză la fel de mare chiar și pentru Daniel Buzdugan, care a aflat doar cu o zi înainte ce aveau de gând cei doi și mai ales despre rolul lui la nuntă. 

„Suntem nași fără de veste/ în cea mai tare poveste! Am aflat cu o zi înainte că vor ateriza în Creta Flick și Denisa și ne-au anuntat că au aranjat să se căsătorescă chiar aici pe insulă și că... noi o să fim nași. La început am crezut că este o farsă, când Flick mi-a spus că absolut nimeni nu știe nimic și la eveniment vom fi doar noi, ei și ofițerul stării civile. Acum sunt deja soț și soție! Suntem foarte fericiți alături de ei, ne rugăm la Dumnezeu ca să aibă o căsnicie binecuvântată, minim doi copii, multă dragoste și foarte multă răbdare, asta o spun din experiență. Casă de piatră dragii noștri Flick și Denisa! Să vă țineți veșnic nebunia asta, nebunia asta e ceea ce face viața frumoasă!”, a scris Daniel Buzdugan pe rețelele de socializare. 


    Foto Instagram
Foto Instagram

Realizatorul de la Radio ZU este îndrăgostit de cea mai sexy antrenoare de la noi, Denisa Hodișan (27 de ani), fostă "Miss Planet", în 2019. Tânăra este originară din Oradea și are nu doar un chip de păpușă, ci și un trup extrem sexy. Dar are și multe alte calități, din moment ce Flick s-a convins atât de repede, după câteva luni de relație, că ea este femeia lângă care vrea să îmbătrânească.


    Foto Instagram
Foto Instagram

"De azi, in fiecare zi / Am să te străng al piept întruna / Și am să fiu unde-ai să fii / Din august, ... pentru totdeauna!", a scris Denisa pe Facebook.

Daniel Buzdugan: «Creta este a doua mea casă»

Matinalul de la Radio Zu merge acolo an de an, ajungând să se simtă ca acasă printre localnici.

„Merg în Creta de 6 ani, câteva săptămâni în fiecare vară, dar chiar şi iarna, când acolo sunt 20-23 de grade Celsius, portocalii sunt plini de fructe, cerul e senin, lumina e magică... o poezie! Sunt îndrăgostit de Creta, o parte din inima mea e acolo, uitată prin pământul acela roşu, pe dealurile alea cu livezi de măslini”, mărturiseşte Daniel Buzdugan. De ce Creta? Ce are aşa deosebit această insulă faţă de celelalte? Omul de radio ne explică, foarte simplu, că nu degeaba Creta este cea mai mare insulă a Greciei – ea însumează toate frumuseţile celorlalte insule greceşti, de la plaje superbe, mâncare bună, sate pitoreşti, munţi înalţi, leandri şi miros de pin, ruine, istorie şi tradiţii, până la hoteluri de cinci stele, drumuri asfaltate şi oraşe cochete. „Mă duc acolo pentru istorie, pentru oameni, pentru experienţe. Localnicii au un stil extraordinar de a te lega sufleteşte de ei. Sunt relaxaţi, ospitalieri, nu ştiu ce să-ţi mai ofere din partea casei atunci când te servesc la masă şi ştiu să se bucure de viaţă. De altfel, cretanii sunt printre cei mai longevivi oameni, iar asta se trage nu neapărat de la alimentaţia sănătoasă. Mă simt de-al lor”, adaugă Buzdu. 


    Foto Instagram
Foto Instagram

Daniel și Monica Buzdugan au doi copii

Daniel Buzdugan nu e prea darnic cu imaginile de familie. Prima apariţie a Mariei, fiica lui, în faţa unei ţări întregi, s-a produs în primăvara lui 2017, când realizatorul de la Radio ZU şi-a însoţit fiica la emisiunea "Next Star" (Antena 1). Maria a interpretat un cântec african alături de alţi 21 de copii.

“Este pentru prima oară când Maria cântă la televizor. Are aptitudini artistice, îi place să cânte, face şi chitară, dar şi desenează foarte frumos. Este varianta îmbunătăţită a tatălui ei. Maria cântă de la grădiniţă și face parte dintr-un cor”, povestea Daniel Buzdugan pentru Click! Daniel și Monica Buzdugan au și un băiat, Luca, în vârstă de 12 ani.

Brad Pitt (5) jpg
cub monica anghel png
Horoscop dragoste webp
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
andreea esca 6 png
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
cub miki k pital png
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
Capture JPG
image
image
image
image
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png