Mihai Morar, 13 ani ani de căsnicie cu Gabriela. «Ea a făcut primul pas»

Ultima actualizare:

    Mihai, alături  de Gabriela,  Roua și gemenele  Cezara și Mara
Mihai, alături de Gabriela, Roua și gemenele Cezara și Mara

Mihai Morar (37 ani) este un soț și un tată fericit. Celebrul realizator de emisiuni tv și radio a postat, zilele trecute, pe conturile sociale, o fotografie din sânul numeroasei sale familii, dar și un mesaj de suflet, apreciat de fanii lui: ”Azi (nr. luni) împlinesc 13 ani de căsnicie cu trei fete și-o soție”, a scris Mihai Morar pe Facebook, prezentatorul emisiunii ”Răi, da buni” de la Antena Stars.

Mihai și soția lui, Gabriela, au devenit din nou părinți pe 24 iulie, când a venit pe lume fetița lor, Roua. Ei le mai au și pe gemenele Cezara şi Mara, care luna viitoare vor împlini 11 ani. El trage din greu pentru cele trei fiice, cărora vrea să le facă zestre. Se trezește cu noaptea în cap, la orele 5.00, ca să alerge în parc, apoi se grăbește să ajungă la sediul Radio Zu, post de televiziune aflat de mai bine de zece ani în topul audiențelor. Dar Mihai este și prezentator de evenimente muzicale și patronul unei cafenele cochete, din buricul Capitalei. 

Cum s-au cunoscut Mihai şi Gabriela Morar

Mihai a povestit cum au ajuns el și soția lui să formeze un cuplu, dezvăluind faptul că nu el a fost cel care a făcut primul pas în acest sens. Gabriela a fost cea care l-a invitat pentru prima dată pe Mihai la mare, însă, la acel moment, prezentatorul a refuzat-o, pentru a a-și putea vizita mama. Totuși, lucrurile nu au rămas așa, Mihai revanșându-se ulterior pentru acel moment. 

"Relația noastră a pornit de la glumele colegilor. Soția mea mi-a pus porecla Cocolino. Ei a început lumea să-i propună. Așa a început relația noastră. Nu eu am făcut primul pas, ea a făcut primul pas. Ea m-a invitat să vin la mare, eu îmi ratasem vacanța de vară. Eu am refuzat și am vrut să mă duc acasă la ai mei. Apoi mi-a luat mie ceva să o conving să iasă cu mine. La un concert de vioară am fost. Când o femeie te cheamă la mare, te duci...nu te duci la mama. Eram în câteva luni și cununați, căsătoriți. De ziua ei am cerut-o în căsătorie. A fost o complicitate cu colegii mei de atunci. Era ziua ei, iar niște colegi din radio i-au făcut o surpriză de ziua ei, un weekend la un hotel. Eu am luat inelul. Era prima zăpadă din iarna respectivă, ningea ca în povești, iar eu i-am oferit inelul. E mult mai deșteaptă decât mine. Chiar dacă am puțin timp liber, eu nu sunt absent din viața familiei mele. Sunt zile în care se vorbește în casă și cuvintele trec pe lângă mine. Chiar dacă par așa cu capul în nori, cobor repede cu picioarele pe pământ”, a povestit Mihai Morar, pentru revista Viva.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net