Cazacu, criticat de mama fiului său: „Băiatul s-a săturat să cunoască altă și altă «prietenă a lui tata»”

Cătălin Cazacu a avut și are o viață tumultoasă! Unul dintre cei mai buni motocicliști români iubește femeile frumoase, așa că în ultimii ani viața sa amoroasă a reușit să țină primele pagini ale publicațiilor. 

Nicoleta Delinescu, atac subtil la adresa lui Cazacu
Nicoleta Delinescu, atac subtil la adresa lui Cazacu

Însă, puțini știu că sportivul are o responsabilitate foarte mare și anume băiețelul său în vârstă de 11 anilori care locuiește în prezent cu mama sa, în Timișoara. Contactată de reporterii Click!.ro, Nicoleta Delinescu ne-a oferit declarații tranșate despre viața plină de răsturnări de situație a lui Cazacu.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste cu năbădăi! Pentru că relația lor este una serioasă sportivul a decis să o ceară în căsătorie pe Ramona.

Nicoleta și Cătălin au rămas în relații bune de dragul copilului 

Înaintea acestei relații, Cazacu s-a mai iubit și cu alte femei celebre, însă nicio relație nu a avut un final fericit. Printre persoanele cu care s-a iubit cu patimă s-a numărat și artista Nicoleta Delinescu, mama copilului său. 

Citește și: Cazacu, băgat la cheltuieli de Ramona Olaru 

„Relația mea cu Cătălin a fost și va fi una frumoasă! Ca părinți, pot să spun că avem cea mai specială relație și sper să fie un exemplu pentru toate persoanele care se află în situația noastră! Cu cât Andrei crește, relația pe care o are cu Cătălin e tot mai apropiată și deja ar vrea să ne mutam la București, să fie cât mai aproape de tatăl lui și ,bineînțeles, de echipa pentru care concurează la motociclism. Pe Ramona nu o cunosc personal, nu pot să am nicio părere despre relația lor. Ceea ce mai văd și eu în presă și aflu de la apropiații lui Cătălin este că relația lor e din același tipar ca celelalte relații pe care le-a avut. Eu sper ca el să aleagă cu inima când va face pasul și sper să fie cât mai curând o stabilitate în viața lui. Asta o spun spre binele lui Andrei care s-a săturat să tot cunoască altă și altă «prietenă a lui tata»".

Nicoleta Delinescu: „Sunt o femeie împlinită”

Nicoleta Delinescu, femeia cu care Cătălin Cazacu are un băiețel de 11 ani, le-a mai mărturisit reporterilor de la Click!.ro că nu tânjește după momentele pe care le-a petrecut cu acesta timp de cinci ani: „Sunt o femeie împlinită și liniștită, fericită pot să spun că sunt, în calitate de mamă. Sunt foarte fericită pentru copilul reușit pe care îl am”.

Vezi și: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au o relație cu năbădăi 

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează un cuplu din toamna anului trecut. După ce a avut mai multe relații cu femei cunoscute din lumea mondenă, campionul la motociclism i-a furat inima „vecinei” de la „Neatza cu Răzvan și Dani". De-a lungul ultimilor ani, iubitul Ramonei Olaru s-a remarcat prin numeroasele apariții TV.

A fost concurent la emisiunea „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, dar și la „Dancing on ice”. Totodată, acesta a căpătat multă notorietate după ce a participat la „Exatlon România", unde a avut o prestație admirabilă și a reușit să ajungă aproape de etapa finală. 

Niko Delinescu nu a avut noroc în dragoste 

Niko Delinescu are o poveste de viață cutremurătoare. Artista și-a pierdut soțul la doar un an de la căsătorie. Atunci când credea că nu va mai iubi vreodată l-a întâlnit pe Cătălin Cazacu. Alături de motociclist a trăit o poveste de iubire intensă, însă relația lor nu a fost una care a depășit testul timpului.

Niko Delinescu a povestit că se înțelege în continuare foarte bine cu Cătălin Cazacu și au decis să păstreze o relație de prietenie de dragul băiețelului pe care îl au împreună. Mai mult decât atât, băiatul a moștenit pasiunea pentru adrenalină de la celebrul sportiv, conform spuselor Nicoletei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net