Cazacu, băgat la cheltuieli de Ramona! Vrea inel de logodnă de 18.000 de euro

Ultima actualizare:

Vara se apropie cu pași repezi, așadar este de înțeles că au loc tot felul de evenimente, care mai de care mai extravagante, de la care vedetele autohtone nu pot lipsi. Asta s-a întâmplat și marți seara. Personalități din showbiz au participat la prezentarea unei colecții de bijuterii, într-o locație selectă din București. Ramona Olaru ne-a surprins cu cerințele sale! 

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au sorbit din priviri
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au sorbit din priviri

Marți seara, Ramona Olaru și iubitul Cătălin Cazacu, Antonia, Tania Budi, Connect-R, dar și Andreea Bănică cu fiica ei, Sofia, au îmbrăcat cele mai frumoase ținute pentru a participa la un eveniment care a avut loc într-un club de lux din Capitală. Printre participanți s-au numărat și Alex Velea, dar și cuplul format din Lili Sandu și Silviu Țolu. 

Dacă Tania Budi și-a făcut prezența într-o ținută lejeră, casual, nu se poate spune același lucru și despre Antonia. Viitoarea soție a lui Alex Velea a purtat o rochie mini neagră, cu un decolteu abisal. Artista arată impecabil  după trei nașteri și pare că a găsit elixirul tinereții veșnice! 

Andreea Bănică a sosit la eveniment însoțită de fiica ei de aproape 13 ani, o adevărată domnișoară. Cele două au purtat vestimentații asortate, de un alb imaculat, iar solista a folosit un ruj roșu-aprins pentru a atrage atenția asupra trăsăturilor pe care le are. Sofia s-a simțit foarte bine în lumina reflectoarelor și nu a părut deranjată de atenția pe care a primit-o din partea reporterilor sosiți să-i adreseze întrebări mamei sale. 

Ramona Olaru are gusturi scumpe la bijuterii

Cei care au făcut deliciul serii și ne-au uimit cu o declarație pe care au făcut-o au fost însă Ramona Olaru și iubitul ei, motociclistul Cătălin Cazacu. Cei doi au schimbat priviri complice, pline de afecțiune și nu și-au putut desprinde privirea unul de la celălalt, semn că iubirea dintre ei este una cât de poate de intensă. 

Ramona Olaru s-a plimbat, admirând bijuteriile expuse și a sosit înapoi arătându-i un inel superb pe care îl purta pe deget. Prețul acestuia: nu mai puțin de 18.000 de euro. Ramona a glumit și i-a spus lui Cătălin că așa trebuie să arăte și inelul cu care o va cere în căsătorie. Revenind la un ton mai serios, cuplul ne-a mărturisit că se gândește la căsătorie și la nuntă! 

Connect-R a fost cel care a întreținut atmosfera și s-a asigurat că nimeni dintre cei prezenți nu stă pe scaun. Așadar, a urcat pe scenă și a cântat mai multe melodii din repertoriul personal.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net