Ramona Olaru, „victima” traficului bucureștean infernal: «Nu există ceva mai rău decât femeile la volan»!

Ultima actualizare:

Traficul bucureștean este unul infernal, mai ales la orele de vârf. Șoferii trebuie să se înarmeze cu foarte multă răbdare dacă vor să ajungă acasă. Ramona Olaru, asistenta emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani" a fost protagonista unui eveniment neplăcut, pe care l-a povestit prietenilor de pe Instagram. 

Ramona Olaru a povestit întâmplarea care a deranjat-o profund
Ramona Olaru a povestit întâmplarea care a deranjat-o profund

Adela Popescu și Radu Vâlcan nu au fost singurele vedete care au devenit ținta șoferilor irascibili. Și Ramona Olaru, frumoasa iubită a lui Cătălin Cazacu, a trecut prin momente neplăcute din cauza traficului dificil din București.

Citește și: Nici vorbă de despărțire! Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, în ipostaze tandre

Ramona a povestit prietenilor de pe Instagram că se afla într-o intersecție, încadrată deja pe bandă pentru a circula, însă o șoferiță revoltată de faptul că nu i se acordă prioritate a început să o apostrofeze agresiv. Ca urmare a incidentului, Ramona a subliniat o concluzie la care ajunsese de multă vreme: femeile la volan nu sunt pricepute și ar trebui să opteze pentru alte mijloace de transport! 

  „Am mai spus și susțin. Nu există ceva mai rău decât femeile la volan, nu toate, dar mare parte. Acum am întâlnit o doamnă, în jur de 50 de ani cred că are, și eram cu botul deja băgată, să fac la dreapta, într-un trafic infernal. Dânsa venea de undeva din stânga spate și mă claxona într-o disperare și făcea „nu vezi, nu vezi, nu vezi că vin??”. Eu văd că vii, dar dacă sunt deja băgată jumătate înseamnă că trebuie să mă lași în acest trafic și apoi mergi tu, și apoi următorul și tot așa, ca să fie un trafic organizat. «Bre, ai 50 de ani, ce-ai pățit? Ai tărâță în loc de creier?! Unde am ajuns?!» Cine a crezut că pot să fie eu atât de calmă", a povestit Ramona, vizibil deranjată. 

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, dependenți de adrenalină. La plimbare cu motorul, orin oraș 

Atunci când nu se deplasează la volanul propriului autoturism, Ramona Olaru se bucură de senzații tari, în șaua moticicletei conduse de Cătălin Cazacu. Zillele trecute, cuplul a fost surprins la o plimbare pe străzile din București. Ambii au purtat cască de protecție, semn că siguranța este foarte importantă și nu trebuie ignorată niciodată. 

Vezi și: Ruxi face glume deocheate pe seama Ramonei Olaru 

În ciuda faptului că s-a zvonit că s-au despărțit, imaginile surprinse de paparazzii Click! demonstreză că povestea de dragoste dintre ei continuă la fel de intens ca și până acum. Înainte de a porni la drum, Ramona și Cătălin au glumit, au zâmbit, iar Cazacu i-a furat un sărut iubitei sale. Dintotdeauna relația a fost una marcată de certuri și împăcări, iar un lucru este sigur: îndrăgostiții nu pot sta prea mult timp departe unul de celălalt!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net