Ruxi face glume deocheate pe seama Ramonei Olaru, menționând un site de adulți!

Ultima actualizare:

Ruxi de la ,,Bravo, ai stil! a fost pusă pe glume azi, căci a postat pe Instagram o imagine menită să le reprezinte pe prietenele ei Ramona Olaru și Ioana Filimon, într-o postură deocheată, deoarece poza respectivă făcea referință la un site pentru adulți. 

Ruxi face glume deocheate pe seama Ramonei Olaru
Ruxi face glume deocheate pe seama Ramonei Olaru

,,Rux și Opulență" s-a ținut de șotii pe Instagram, iar țintele glumelor ei au fost nimeni altele decât Ramona Olaru și Ioana Filimon, prietena influenceriței de la competiția de modă. 

Ruxi a făcut o aluzie directă la faptul că Ramona Olaru și Ioana Filimon sunt printre cele mai sexy prezențe atât de pe social-media, cât și de la TV. Câștigătoarea ,,Bravo, ai stil!" a dorit de fapt să-și arate aprecierea față de frumusețea și senzualitatea prietenelor ei, Ramona și Ioana, care sunt la acest moment fantezia oricărui bărbat din România.

Citește și Ruxi, dezvăluiri de senzație după ce a câștigat „Bravo, ai stil! Celebrities!”

Ruxi a gândit o glumă extrem de ,,îndrăzneață". Ea a postat o poză cu o blondă și o brunetă, voluptoase, iar între ele se află un bărbat copleșit de formele tinerelor. Ceea ce transformă aeastă imagine în uan extrem de ,,provocatoare" este faptul că pe fundal apare sigla unuia dintre cele mai accesate site-uri pentru adulți din lume. 

Reacția Ramonei Olaru la gluma prietenei sale nu s-a lăsat așteptată. Blondina nu a fost deloc ofensată, ba chiar a pus la story poza lui Ruxi, semn că asistenta TV a fost extrem de amuzată. 

Ruxi va investi banii de la ,,Bravo, ai stil!" într-un business cu haine

Ruxi s-a remarcat după ce a participat la emisiunea ,,Bravo, ai stil!", însă ea se afla de ceva vreme în atenția publicului datorită proiectului online pe care l-a avut cu influencerița Creața. 

Ruxi și Creața au luat-o totuși pe drumuri separate și astfel. Ruxi a continuat să evolueze în carieră și să-și urmeze pasiunea pentru modă, așa că s-a înscris la sezonul 7 de la ,,Bravo, ai stil! Celebrities". 

Citește și Ruxi, în lacrimi în finala „Bravo, ai stil!” Ce ținută a ales marea favorită?

Influnecerița a devenit una dintre preferatele publicului dar și a juraților care au declarat-o marea câștigătoare a premiului de 100.000 de lei. 

Câștigătoarea a declarat în exclusivitate pentru Click! că are de gând să investească banii într-un business cu haine. Ruxi a mai menționat că succesul ei ascunde foarte multă muncă și că au fost momente în competiție când a fost de-a dreptul epuizată. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net