Natalia Mateuț, scoasă din sărite: «A fost răzbunarea unei femei?». Ce s-a întâmplat cu mașina vedetei?

Ultima actualizare:

Natalia Mateuț a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută azi-dimineață când s-a trezit cu mașina vandalizată. Prezentatoarea s-a declarat revoltată și a spus că nu se va lăsa până nu va descoperi vinovații. 

image

Natalia Mateuț a început ziua cu o întâmplare la care nu s-ar fi așteptat și care a enervat-o la culme. Vedeta a descoperit că mașina ei a fost zgâriată intenționat pe o suprafață destul de mare cu o cheie.

Prezentatoarea Antena Stars a relatat în ediția de luni, 21 martie, a emisiunii Showbiz Report, că și-a găsit mașina în parcare, cu vopseaua distrusă din cauza unei zgârieturi, foarte vizibile. Natalia Mateuț susține că actul de vandalizare a fost unul intenționat și a insinuat că are și câteva bănuieli în privința făptașului. 

Vedeta a menționat că va apela la autorități și că nu se va lăsa până ce nu va descoperi persoana care i-a zgâriat mașina.

Citește și Cine e iubitul secret al Nataliei Mateuț? E un DJ cunoscut! "Suntem împreună din septembrie”

„E o cheie frumoasă, dată de la un capăt la altul al mașinii. N-a putut să se oprească doar în față, la portieră, a dus-o până în spate.

E un mic șanț. Am pățit-o de mai multe ori. E șanț. Se vede că e cheie. Se vede că e răutate și frustrare. Ce vrei? Am zis-o.

„Nu cred că vecinii mei ar face asta, dar cred că un nene, în drum spre muncă, a primit o veste proastă și din frustrare a scos cheia și s-a răzbunat pe mașina mea.”, a declarat Natalia Mateuț.

Vedeta a adăugat ironic că vinovatul ar putea fi chiar și fosta iubită a actualului partener. 

Crezi că este o răzbunare a fostei iubite a iubitului meu?”, s-a întrebat Natalia Mateuț.

Natalia Mateuț va lua măsuri legale în această situație

Vedeta este hotărâtă să ia măsuri legale pentru a evita astfel de momente neplăcute în viitor, mai ales că nu este prima dată când persoane rău-voitoare îi fac astfel de surprize neplăcute. Din fericire în zona unde locuiește vedeta există camere de supraveghere care funcționează non-stop și speră ca acest lucru să o ajute să rezolve misterul. 

Citește și Natalia Mateuţ, vacanță la mii de kilometri distanță de România! Cum a petrecut în Zanzibar

„Una peste alta, nu voi lăsa lucrurile să treacă așa cu una cu două. Pentru că eu, fată bună, scot bănuțul din buzunar, nu contează. Dar, de data asta, sunt dispusă să merg până în pânzele albe.

Voi vedea pe camere, pentru că stau într-o zonă centrală și o să văd ce camere de supraveghere există. Voi vedea exact cine și cum și îl voi trage de urechi.”, a încheiat Natalia Mateuț.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net