Ramona și Cazacu, sărutări fierbinți în Mexic! S-au împăcat de Crăciun!

Ultima actualizare:

Moș Crăciun a fost generos cu Ramona Olaru! I l-a adus pe Cătălin Cazacu înapoi! După ce s-au plâns că nu pot sta unul fără altul, inevitabilul s-a produs! Cei doi au împăcat chiar de Crăciun, în vacanța pe care o petrec alături de prieteni, în Mexic!

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu fomează, din nou, un cuplu și sunt mai îndrăgostiți ca niciodată! Nici două luni nu au stat despărțit că au și bifat o nouă împăcare. De fapt, Cazacu și Ramona se despart și se împacă cu viteza luminii.

Cei doi se află, la acest moment, împreună în Mexic, în vacanță cu prietenii de la Antena Stars și își împart toată ziulica sărutări fierbinți pe plajă și în cuburi, unde sunt nedezlipiți. Cazacu este foarte romantic cu Ramona și a reușit să-i topească inima blondei, care se jura ultima dată că i-a dat papucii motocilistului, aproape defintiv!

Natalia Mateuț, colega lui Cătălin Cazacu de la Antena Stars, îi însoțește și ea în vacanță pe îndrăgostiți, însă, iubitul ei, Dj Mahony, lipsește din peisaj, semn că fiica lui Dorin Mateuț nu a fost așa norocoasă precum Ramona.

Chiar și așa, gașca nebună de la Antenă se distrează de minune în Mexic, de Crăciun, deși vremea nu ține deloc cu ei, pentru că toarnă cu găleata de câteva zile. Tinerii noștrii neliniștiți își scot, însă, pârleala seara, în club, când dansează la greu și se tratează cu tequilla.

Ramona: „Adică, i-am făcut eu zile fripte?!”

În urmă cu nici o lună, Ramona Olaru anunța cu lacrimi în ochi ruptura de Cătălin Cazacu, însă s-a ferit să facă publice și motivele care au dus, din nou, la despărțire! Blonda a spus doar că s-a mutat înapoi la ea acasă, împreună cu pisicile!

Nu știu dacă ne-am certat, dar, de două săptămâni, nu ne mai vorbim! Nu m-a căutat deloc în acest timp! Nu o să fac, încă, un anunț în ceea ce-l privește. Văd lucrurile altfel acum că m-am maturizat!

Nu tot timpul viața e roz, nu tot timpul se întâmplă ce-ți dorești. Unele lucruri nu ies cum vrei. Un an am fost împreună! Suntem oameni și ne mai certăm! Eu locuiam în casa lui. Nu îmi mutasem toate lucrurile la el! Am două pisici!

Dacă se rezolvă niște lucruri, îi dăm înainte! Acum, sunt în momentul de acceptare. I-oi fi făcut eu zile fripte, cum s-a spus?! Atâta zic acum că s-au întâmplat niște lucruri! Eu mă pregătesc să plec în vacanță cu prietenii! După aceea, vedem ce se mai întâmplă!”, anunța Ramona, la „Xtra Night Show”, chiar înainte să plece în vacanță în Mexic.

Cazacu: ”Dacă nu făcea ce a făcut nu se ajungea aici!”

La rândul lui, motociclistul a vărsat și el câteva lacrimi în direct după Ramona și se vede treaba că nu l-a lăsat inimoara să nu plece cu ea în vacanță.

Îmi pare rău că s-a ajuns aici în relația noastră, dar dacă nu făcea ce a făcut nu se ajungea aici. Vreau să îi reproșez că a plecat și nu a anunțat. Nu știu motivul, în sufletul meu sunt terminat

Nu mă deranjează că în lacrimi sunt, asta am spus, nu mă deranjează „marele crai”, dar de Dorobanți, nu am fost niciodată în Dorobanți. Eu de când m-am mutat în București nu am prins Decebal și nici Dorobanți”, s-a lamentat Cazacu, la Antena Stars.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt un cuplu atipic, în care despățirile și împăcările sunt la ordinea zilei. Cei doi au deja la activ mai mult de un an de relație și asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” tot încearcă să-l ducă la altar pe Cazacu. Motociclistul, care a învârtit pe degete femei celebre din show-biz, se lasă, însă, greu prins în laț.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net