Mama fiului lui Cătălin Cazacu o desființează pe Ramona Olaru: „Au fost multe ca și ea!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nicoleta Delinescu (45 de ani), femeia cu care Cătălin Cazacu (38 de ani) are un băiat de 13 ani, pe Andrei, îl pune la zid pe prezentatorul de la Antena Stars. Artista a declarat în exclusivitate pentru Click! că nu crede în relația de iubire pe care fostul campion național la motociclist o are cu Ramona Olaru (33 de ani).

Mama fiului lui Cătălin Cazacu o face praf pe Ramona Olaru

Cătălin Cazacu s-a iubit timp de cinci ani cu Nicoleta Delinescu însă din cauza neînțelegerilor și a incompatibilității între ei, cei doi s-au despărțit și au ales să meargă pe drumuri diferite.

Citește și: Ana Roman, fosta iubită a lui Bittman și Cazacu, pericol public! Pentru asta, mai mulți bărbați au înjurat-o ca la ușa cortului

După această separare Cătălin Cazacu s-a iubit cu mai multe femei celebre din showbiz-ul românesc, printre care Ilinca Obădescu, Brigitte Pastramă, Ana Roman, iar în prezent este implicat într-o relație cu Ramona Olaru, “vecina” de la “Neața cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1.

Nicoleta Delinescu, fosta iubită cu care Cătălin Cazacu are un copil, ne-a declarat că nu crede în relația pe care o are fostul motociclist cu vedeta Antenei 1.

„Nu o cunosc pe domnișoara. Au fost multe că și ea în anii ăștia în preajma lui. Aceeași poveste…vorbă multă, fapte puține. Nu pot să spun decât că Cătălin este la fel cum l-am lăsat acum 11 ani.

Când o să îl văd cu un bebe mic plimbându-se prin parc și mergând cu el la grădiniță atunci pot să am o altă părere despre el. Pentru noi este tată, indiferent cum este, Andrei îl iubește enorm și asta este cel  mai important lucru pentru mine să existe în continuarea o relație frumoasa între noi, de dragul la copilului.”, a declarat Nicoleta Delinescu, pentru Click!.

Iată și: Cine are cea mai tare mașină din parcare, Cătălin Cazacu sau Mihai Morar?

Nu a mai sărbătorit Crăciunul de mulți ani cu fiul lui

„Anul acesta nu am făcut Crăciunul împreună, ultimul Crăciun petrecut împreună a fost acum doi sau trei ani, când Cătălin a fost la Timișoara de sărbători și am putut să ne strângem cu toții la părinții lui acasă. Atunci a fost și ultima oară când a venit Moș Crăciun la Andrei, că apoi nu a mai crezut în el.

Cadourile vin tot timpul de la tată, chiar dacă el nu este prezent. Andrei fiind la fel de pasionat de condus și de motoare. A venit Moșul, anul acesta, la el, cu un volan și jocuri multe în domeniul ăsta, pentru că doar motorul îl poate conduce momentan, mașinile le conduce online”, a declarat Nicoleta Delinescu, pentru Click!.

Mai vezi și: Cazacu, criticat de mama fiului său: „Băiatul s-a săturat să cunoască altă și altă «prietenă a lui tata»”

Nicoleta Delinescu, dedicată carierei

Vedeta este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică de petrecere din Timișoara. Cântăreața are foarte multe spectacole în perioada aceasta.

„Muncesc foarte mult, aproape non-stop. Pentru mine, luna decembrie a fost full de evenimente. Dacă în dragoste mi-a mers prost mereu în carieră mi-a mers foarte bine. Pentru că îmi place ceea ce fac și pentru că oricum nu sunt interesată să fac altceva în viață. Nu ratez nici o seară de cântat. Mulțumesc lui Doamne, Doamne că mă ține sănătoasă și puternică și pot onora toate evenimentele.”, a mai spus Nicoleta Delinescu, pentru Click!.

Click! spune

În prezent, Cătălin Cazacu se iubește cu Ramona Olaru. Cei doi au petrecut sărbătorile de iarnă în Mexic, alături de alți prieteni, printre care și de Natalia Mateuț, colega lui de prezentare de la Antena Stars.

Cătălin Cazacu a devenit tată la vârsta de 23 de ani, singurul moștenitor are acum 13 ani. Prezentatorul de la Antena Stars își adoră copilul și încearcă pe cât posibil să nu îi lipsească nimic.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!