Ana Roman, fosta iubită a lui Bittman și Cazacu, pericol public! Pentru asta, mai mulți bărbați au înjurat-o ca la ușa cortului

E frumoasă, dar, când vine vorba de parcări, e cam groasă când la volan se află Ana Roman! Ana Roman, femeia care i-a dat pe spate pe Cătălin Cazacu și Dan Bittman a blocat o întreagă parcare, doar mergând până la magazin să cumpere ceva pe fugă. Șoferii nu au fost deloc drăguți cu ea!

Ori nu e atentă, ori nu prea îi pasă! Păi, când ești mare divă, de ce să-ți mai bați capul cu o biată parcare?! Ana Roman, femeia care a făcut furori în rândul bărbaților bine din showbiz, a crezut că i se iartă orice, fie și atunci când parchează, vorba cântecului, o mașină ...pe dos.

Așa că apetisanta brunetă a zis să facă, zilele trecute, o vizită fulger la un magazin alimentar, aflat în drumul ei, ca să-și mai potolească, probabil, puțin foamea. Așa că a lăsat mașina strategic, fix în mijlocul parcării, blocând tot ce se putea. A intrat ca o divă în magazin și doar injuriile și admonestările în lanț ale șoferilor nervoși au mai scos-o de acolo!

Ana a fost mustruluită de vreo 5 șoferi, care stăteau blocați și așteptau să vină diva să deblocheze parcarea! Când a văzut reacția oamenilor, care deja deveniseră foarte vocali, Ana a luat-o repede la fugă către mașină și a bânguit niște scuze, tardive, însă!

Cine Ana Roman? Relații cu Cătălin Cazacu și Dan Bittman!

Ana Roman a intrat în showbiz odată datorită relației sale de notorietate cu motociclistul Cătălin Cazacu. Aceștia au fost iubiți mai mulți ani, însă, până la urmă, Cazacu a părăsit-o, pe motiv că ar fi fost prea posesivă. Ana îl controla pe motociclist până și în telefon și spera că acesta o va lua de soție. Minunea nu s-a întâmplat, iar cei doi s-au despărțit, până la urmă, prieteni.

După Cătălin Cazacu, Ana Roman a pus ochii pe un alt don Juan, veșnic neliniștitul Dan Bittman. L-a ochit la o petrecere unde s-a pozat lasciv, chiar în brațele lui. Și nu numai că s-a pozat, dar nu a mai plecat din brațele solistului de la Holograf ceva timp. Bittman, mare amator de femei frumoase, nu a putut să nu o bifeze și pe Ana.

Ana Roman nu trăiește, însă, numai din cuceriri. Ea deține și propria afacere, un brand de îmbrăcăminte care îi poartă numele. Aceasta produce și vinde rochii, fuste, dar și pantaloni și diverse modele de blugi și de treninguri. Hainele respective le îmbracă chiar ea, în postura de model.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG