Frumusețe la dublu! Eugenie Bouchard și sora ei geamănă, în costume de baie, de ziua lor

Ultima actualizare:

Canadianca Eugenie Bouchard a fost, pe vremuri, o mare speranță a tenisului. Acum a rămas doar o campioană a pozelor sexy, activitate în care a atras-o și pe sora ei geamănă.

Beatrice și Eugenie Bouchard, la împlinirea a 29 de ani (FOTO: Instagram)
Beatrice și Eugenie Bouchard, la împlinirea a 29 de ani (FOTO: Instagram)

Finalistă la Wimbledon în 2014, după ce a eliminat-o în semifinale pe Simona Halep, Eugenie Bouchard este exemplul clasic de jucătoare frumoasă, ”explodată” mult prea repede în circuitul profesionist de tenis și prăbușită ca un meteorit în hăurile clasamentului mondial din cauză că nu a putut să facă față presiunii. Drept urmare, cea care în urmă cu 9 ani era pe locul 5 în lume, este acum pe poziția a 317 WTA și nu se retrage doar pentru că, probabil, mai are contracte cu diferiți sponsori care vor să aibă o activitate. Pentru că dacă din tenis a câștigat, de-a lungul carierei, 6,8 milioane de dolari, din contractele publicitare a obținut cel puțin de patru ori pe atât.

Iar adevărul este că firmele, în special cele de peste Ocean, au văzut în ea o adevărată mină de aur, pentru că era nu doar talentată, ci și foarte frumoasă. Iar ea a știut să-și exploateze din plin partea aceasta a personalității sale și o face chiar și acum, când nu mai este în prim-planul sportului.

Beatrice și Eugenie Bouchard, la aniversarea a 29 de ani (FOTO: Instagram)
Beatrice și Eugenie Bouchard, la aniversarea a 29 de ani (FOTO: Instagram)

Eugenie Bouchard a împlinit 29 de ani și a serbat în bikini, cu sora ei geamănă 

Numai că sâmbătă ea și-a serbat împlinirea a 29 de ani. Și a făcut-o cum știe ea, în costum de baie. Iar ca un cadou special pentru milioanele de fani de pe Instagram, a postat pe rețeaua socială pe care e o adevărată ”regină”, câteva fotografii cu sora ei geamănă, Beatrice. De asemenea, în costum de baie! Cum ar veni, frumusețe la dublu, de fanii nu mai știau la cine să se uite mai întâi. ”Prima aniversare împreună după 8 ani”, a scris Eugenie, postând și o fotografie de când încă mergeau de-a bușilea. Petrecerea a avut loc în localitatea mexicană Tulum.

Evident, unii au avut comentarii răutăcioase, dar cei mai mulți au lăudat-o și felicitat-o. Pentru că a reușit să rămână în prim-plan și să fie mereu un subiect de discuție, chiar dacă a câștigat un singur titlu WTA în întreaga ei carieră.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net