Eugenie Bouchard, fascinată de România! Ce loc și-ar dori să viziteze

Jucătoarea canadiancă, Eugenie Bouchard, a sosit în România oficial pentru turneul de la Cluj-Napoca, dar, de fapt, a venit mai mult în scop turistic. Canadianca e uimită de ce a găsit în țara noastră și împrătășește prietenilor din mediul online imagini din excursia sa.

Eugenie Bouchard
Eugenie Bouchard

Eugenie Bouchard a ajuns miercuri seară la Cluj, a fost întâmpinată de organizatorii turneului, iar joi a explorat orașul din Ardeal. Frumoasa sportivă a fost profund impresionantă de frumusețea orașului și și-a exprimat bucurie pe Instagram: „Sunt atât de entuziasmată să mă aflu în România pentru prima dată”, a scris Eugenie la InstaStory. 

Citește și: Eugenie Bouchard își relansează cariera în România 

Patrick Ciorcilă, directorul turneului transilvănean, a declarat: „Am așteptat-o cu toții pe Eugenie Bouchard la hotelul unde va fi cazată. M-a impresionat, a fost foarte entuziasmantă că e aici. Avea un spirit foarte pozitiv și mi-a spus că unul dintre motivele pentru care a venit aici e pentru că n-a mai fost niciodată în România.

Mi-a spus că a fost în majoritatea țărilor de-a lungul carierei, dar nu aici. Mi-a mai zis că adoră să meargă în locuri noi și în țări noi. Am discutat puțin, mi-a spus că vrea să viziteze mult și România.Chiar azi mi-a spus că vrea să meargă la castelul lui Dracula, la Bran. Nu știu dacă o va face până la urmă, dar se va bucura de țara noastră, iar noi vrem să-i facem o experiență plăcută ei și tuturor jucătoarelor care vin aici”. 

Citește mai multe despre vizita sportivei în România pe Adevărul 

Sursă foto: Gettyimages

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
culori brazi 2022
FotoJet (1) jpg
concediul de odihnă
foto1 ElenaB jpg
muguri 79532593 jpg
lemne de foc shutterstock
Tanar biciuit in Indonezia FOTO AFP/ Getty Images
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png