Eugenie Bouchard: Fără Wimbledon, dar cu titlul de cea mai îndrăzneață apariție la plajă

Ultima actualizare:

După ce a zis „pas” la Wimbledon 2022, finalista din 2014, Eugenie Bouchard, a decis să se relaxeze cu o plimbare pe plajă, mai ales că a fost și Ziua Canadei, iar costumul de baie roșu reprezenta perfect culorile de pe steagul canadian.

Eugenie Bouchard s-a bucurat de nisipul fierbinte
Eugenie Bouchard s-a bucurat de nisipul fierbinte

Inițial, aceasta era prezentă pe lista de participanți din acest an. Totuși, WTA și ATP au decis că competiția din acest an nu se baza pe puncte date jucătorilor, motivul principal pentru care Eugenie Bouchard a decis să renunțe la participare.

Vezi și alte imagini cu sportiva canadiană: FOTO: Eugenie Bouchard, prima fotografie cu iubitul. Cei doi sunt la plajă

Chiar dacă nu este la Wimbledon, sportiva se pregătește pentru revenire. Deoarece pauzele la plajă sunt printre cele mai bune modalități prin care poți să-ți reîncarci bateriile, Bouchard s-a fotografiat cu ocazia Zilei Canadei. 

Fotografiile în care aceasta este prezentată purtând un costum roșu de baie au reușit să strângă, la momentul redactării articolului, peste 82.000 de aprecieri, dar și foarte multe comentarii din partea celor ce de-abia așteaptă ca sportiva să se întoarcă pe terenul de tenis. 

S-ar putea să te intereseze și: Eugenie Bouchard, în bikini pe plajele din Miami

Eugenie Bouchard a reușit să strângă din cauza performanței pe care a arătat-o pe terenul de tenis, dar și prin corpul său atent lucrat la sala de forță, peste 2.3 milioane de urmăritori pe Instagram, unde postează foarte des imagini din vacanță sau de la sala de fitness. 

Când revine Eugenie Bouchard pe terenul de tenis

Sportiva canadiană nu a mai jucat tocmai din martie 2021, din cauza accidentări pe care a suferit-o la umăr. Totuși, se pare că aceasta dorește să revină în atenția publicului, anunțându-și participarea la US Open, ultimul turneu de Grand Slam din acest an. 

Chiar dacă nu are în palmares niciun titlu important, aceasta a fost prima sportivă canadiană care a reprezentat Canada, în cadrul competiției Wimbledon din 2014. Totuși, aceasta a fost învinsă de Petra Kvitova, din Cehia. 

De asemenea, Eugenie Bouchard a reușit să-și facă simțită prezența și la semifinalele Australian Open 2014 și French Open 2014, două competiții de renume din lumea tenisului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net