Fiul lui Cătălin Cazacu își dorește să se mute la București cu tatăl său! Ce părere are mama copilului

Cătălin Cazacu (38 de ani) și Nicoleta Delinescu s-au iubit cu patimă, timp de 5 ani. Din cauza tensiunilor din cuplu, ce apăruseră, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. Însă, de dragul băiatului pe care îl au împreună, Nicoleta și Cătălin au rămas în relații civilizate. Contactată de Click!, artista de muzică de petrecere din zona Banatului ne-a spus că fiul lor, Andrei, își dorește să se mute la București alături de prezentatorul de la Antena Stars.

Cătălin Cazacu are un băiat de 13 ani dintr-o relație amoroasă pe care a avut-o cu artista, Nicoleta Delinescu. În prezent, puștiul Andrei locuiește cu mama sa în Timișoara, însă se pare că acesta își dorește să se mute în Capitală alături de celebrul său tată. Contactată de Click!, Nicoleta Delinescu ne-a mărturisit că nu este deloc afectată de dorința fiului lor, ba din contră, o să îl susțină în tot ceea ce își dorește să facă.

„Andrei vrea să stea tot mai mult la București. Așa că poate, de când începe liceul sau facultatea, o să iau împreună cu Cătălin o decizie în privința aceasta. Acum că e mare, vrea tot mai mult în preajma lui Cătălin pentru că are aceeași pasiune la fel ca și el și anume motoarele, plus că este la fel de mândru ca și tatăl lui.

Citește și - Ana Roman, fosta iubită a lui Bittman și Cazacu, pericol public! Pentru asta, mai mulți bărbați au înjurat-o ca la ușa cortului

Săptămâna aceasta o să intre în vacanță și bineînțeles că o să plece la București să petreacă timp împreună cu tatăl lui pentru că își dorește foarte mult”, a declarat Nicoleta Delinescu pentru Click!

„O să facem ceea ce va fi bine pentru Andrei!”

Cântăreața de muzică de petrece se pare că nu prea se gândește să își urmeze fiul în Capitală, deoarece, spune ea, este foarte mulțumită și realizată, din punct de vedere profesional, în Timișoara, acolo unde stă:

„Eu cum sunt cunoscută în partea de Banat și Ardeal îmi merge foarte bine aici profesional și încă nu am planuri de a schimba ceva momentan, dar viața nu știu încotro mă duce. Cine știe, de ce nu…poate o să fac o schimbare cândva? Timpul va aduce schimbări mereu iar eu am fost tot timpul deschisă schimbărilor și provocărilor. Dar o să vedem, o să hotărâm împreună când va fi momentul...o să facem ceea ce va fi bine pentru Andrei”.

Click! spune

În prezent, Nicoleta Delinescu nu are un partener de viață. Vedeta ne-a declarat recent că își dorește ca tot timpul liber pe care îl are să îl dedice fiului său, Andrei, iar atunci când vor decide ei doi (n.r – Nicoleta și Andrei) că un anume bărbat merită să facă parte din familia lor, o să facă, însă până atunci nu. În schimb, nu putem spune același lucru despre Cătălin Cazacu, care are o viață amoroasă destul de tumultoasă, deoarece bărbatul s-a iubit până acum cu mai multe femei celebre printre care: Brigitte Pastramă, Ana Roman iar acum se iubește cu Ramona Olaru, vedeta celor de la „Neața cu Răzvan și Dani” de la Antena 1.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net