Bărbat de 30 de ani, confesiuni șocante! Face sex cu bunica de 67 de ani a prietenului său și cu sora ei, de 70: „Sunt bătrâne, dar știu meserie”

Într-o lume în care ne mirăm dacă le-am văzut/auzit pe toate, apar tot felul de povești desprinse din realitate. Unii își fac semnul crucii când aud de ele, alții râd copios, însă există și persoane care consideră că dragostea și sexul n-au nicio legătură cu vârsta. Așa să fie?

Un bărbat face sex cu 2 femei de 67 și 70 de ani
Un bărbat face sex cu 2 femei de 67 și 70 de ani

Face sex cu bunica prietenului său și cu sora ei

Un bărbat de 30 de ani a reușit să șocheze pe toată lumea. Potrivit thesun.co.uk, tânărul are o preferință aparte atunci când vine vorba de plăceri amoroase și e gata să facă orice pentru a-și satisface...dorințele!

Așa se face că a ajuns să facă sex cu bunica prietenului său cel mai bun. Dacă încă nu v-ați convins că povestea e dubioasă, vă asigurăm că ceea ce urmează în continuare întrece orice imaginație. Bun. Bunicuța are, nici mai mult, nici mai puțin, de 67 de ani. Stați așa, că nu se oprește totul aici. 

Bunicuța are, la rândul ei, o soră în vârstă de 70 de ani. Cum soarta nu ne iartă pe niciunul, cele două au rămas văduve de ceva timp și uite așa s-au trezit că se simt din nou în floarea vârstei. Bărbatul de 30 de ani a ajuns să facă sex cu amândouă și se pare că toți 3 sunt fericiți. 

„Acum fac sex cu amândouă”

„Eram într-o zi acasă la prietenul meu cel mai bun, Phil. Bunica lui e foarte haioasă, mereu ne făcea să râdem, ne pregătea clătite și era gata să stea mereu de vorbă cu noi. Într-o zi, am mers la Phil să împrumut câteva jocuri video, însă el nu era acasă. Era bunica lui, Anette. Am început să vorbim despre viață și uite așa am ajuns și la subiecte cu tentă sexuală. Mi s-a părut că mă soarbe din priviri, așa că am intrat în jocul ei. Am făcut sex cu ea pe canapea și pot să spun că m-am simțit extraordinar. 

De atunci, facem sex regulat. Prietenul meu încă nu a aflat despre asta și nici nu am curajul să-i spun. Anette mi-a făcut cunoștință cu sora ei, Jully. M-a recomandat ca fiind un adevărat armăsar, așa că a vrut să mă încerce și ea. Acum fac sex cu amândouă și chiar râdem pe seama acestui subiect. Sunt bătrâne, dar știu meserie, însă mi-e teamă că-mi voi strica relația de prietenie cu Phil, dacă află așa ceva”, a spus bărbatul, potrivit sursei citate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net