Povestea șocantă a femeii care a făcut sex de 200 de ori cu un minor! Copilul avea numai 12 ani

Ultima actualizare:

O mamă singură care a ținut un jurnal în care a scris despre cele aproape 200 de ori (mai exact, 191) în care a întreținut relații sexuale cu un copil de 12 ani a fost condamnată la nouă ani de închisoare.

O mamă s-a culcat de aproape 200 de ori cu un copil de 12 ani. Foto: Click.
O mamă s-a culcat de aproape 200 de ori cu un copil de 12 ani. Foto: Click.

Cum a început abuzul

Angela Sullivan, în vârstă de 36 de ani, a folosit o stea pentru a marca fiecare dată când s-a culcat cu tânăra victimă.

Prietenii l-au poreclit pe băiat Manballs și au existat zvonuri că Sullivan era însărcinată înainte ca poliția să fie chemată și să ancheteze cazul.

Bennett a povestit cum a început abuzul, se pare că în timpul unei petreceri la casa lui Sullivan din Middlesbrough. El a spus: „Alcoolul, inclusiv băuturile spirtoase, erau disponibile și se pare că copiii mici de la petrecere au putut să-l consume în voie. În timpul petrecerii, inculpata i-a spus băiatului: <Ești îndrăzneț? Esti un diavol? Ești joc?’ Ea a încercat să-l sărute pe băiat, dar el s-a îndepărtat>

Băiatul a consumat băutură pe bază de vodcă și le-a spus polițiștilor că este „cu adevărat beat”.

„Sullivan știa vârsta băiatului când l-a dus la etaj și a întreținut acte sexuale cu el"

Bennett a spus că nu există nicio îndoială că Sullivan știa vârsta băiatului când l-a dus la etaj și a întreținut acte sexuale cu minorul.

Instanța a aflat că cei doi au făcut sex de 191 de ori pe parcursul a 10 luni, femeia se pare că își trimitea aproape în fiecare weekend băiatul la rude pentru a rămâne singură și a se putea întâlni cu minorul pentru a face sex.

Bennett a povestit că în jurnalul lui Sullivan pentru ziua de 17 mai, când cei doi au făcut sex pentru a 76-a oară, scria: „Hai”. La 1 august, când au făcut sex pentru a 174-a oară, ea a scris: „Trebuie să ajung la 200”.

Judecătătorul John Walford: „Cazul este șocant"

Bennett a mai spus că fiul lui Sullivan i-a văzut pe cei doi în pat împreună și a fost, de asemenea, expus la imagini de pe mobil cu ei făcând sex.

Andrew Turton, procuror, a spus că Sullivan a acceptat că ceea ce a făcut a fost greșit, dar a subliniat că băiatul a fost un „participant dispus”.

Judecătorul John Walford, care a intrdus-o pe Sullivan, pe viață, în registrul infractorilor sexuali, a descris cazul ca fiind unul șocant, scrie Mirror.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net