Un băiat și-a stricat relația cu prietenul cel mai bun, după ce a făcut sex cu sora lui: „Avea un apetit sexual demențial”

O ceartă dintre doi prieteni s-a transformat în ruptura unei prietenii de durată. Un băiat de 29 de ani care avea o căsnicie complicată, cu împăcări și despărțiri a făcut sex cu sora prietenului cel mai bun!

amnezie sex jpg

Tânărul a făcut sex cu sora celui mai bun prieten, dar pentru că a regretat lucrurile întâmplate, evenimentele au luat o turnură neașteptată și destul de urâtă pentru el. Disperat, a relatat povestea, sperând că oamenii îl vor înțelege și va putea primi ajutor. 

„Am făcut sex cu sora celui mai bun prieten al meu după o ceartă cu fostul meu prieten. A fost grozav, la momentul respectiv, dar acum toți trei sunt furioși pe mine. El, sora lui și fosta mea soție!

„Are o gură murdară”

Eu am 29 de ani, iar fosta mea soție are 25 de ani. Este o fată frumoasă alături de care am trăit clipe minunate. Am fost împreună și ne-am despărțit timp de trei ani. A fost o relație excitantă și plină de nervi.

Niciodată nu știu când voi spune ceva greșit și ea se va înfuria. Ea are...o gură murdară și nu se gândește de două ori înainte de a mă lovi cu putere, din punct de vedere verbal.

De când sunt cu ea, m-am trezit în aceeași situație haotică. Ne tot despărțim și apoi ne împăcăm din nou. Ultima dată...când s-a întâmplat, am simțit că nu mai pot suporta mai mult. M-am dus la cârciumă și o fată de la bar a început să vorbească cu mine. Ea era drăguță și amuzantă și mi-a luat ceva timp să mă prind că ea este sora celui mai bun prieten al meu. Are 24 de ani.

Citește și - Un bărbat trăiește un coșmar. Are o relație de 5 ani, dar n-a făcut niciodată sex cu iubita lui: „Nu pot să-mi țin erecția”

Am condus-o acasă. Mi-a spus că mă plăcea de ani de zile și am sfârșit prin a mă duce la ea, acolo unde am rămas peste noapte. Sexul a fost grozav, avea un apetit sexual demențial, dar dimineața mi-am dat seama că am făcut o greșeală. Mă simțeam răvășit și mahmur. I-am zis că îmi pare rău și că regret faptul că am făcut sex, că nu aș vrea să sufere. A avut o criză de nervi, iar eu am jignit-o.

Fata asta i-a spus amicului meu că am fost împreună. Vestea s-a răspândit și a ajuns la urechile prietenului meu, care era fratele ei! 

Acum, cel mai bun prieten al meu mi-a spus că am terminat-o ca prieteni, iar prietena mea mi-a spus că am terminat-o ca iubiți pentru totdeauna.

Sunt la capătul puterilor. Suntem prieteni de când eram în liceu. Tot ce vreau este să mă împac cu fosta mea soție și să fiu din nou în relații bune cu prietenul meu”, a spus bărbatul, potrivit thesun.co.uk.

Ce sfaturi a primit din partea specialistului

Specialistul i-a oferit, imediat, cele mai bune sfaturi pentru ca tânărul să afle unde se poziționează, în prezent și dacă mai există cale de împăcare cu cei pe care i-a supărat.

„Nu cred că vei putea să te împaci cu ei. Cu siguranță prietenul tău este supărat pe tine, iar fosta ta iubită sau soție, cum o numești, nu vrea să mai audă de tine. Este o situație extrem de complicată...

Mai mult, dacă sora lui i-a spus cât de rău te-ai purtat cu ea în acea noapte, atunci mă îndoiesc că ar vrea să fie din nou prieten cu tine.

Ceea ce mă intrigă cel mai mult este de ce ești atât de dornic să te întorci la prietena ta.

Viața voastră sexuală poate fi grozavă, dar asta compensează violența fizică și violența verbală?

Pare o persoană cu probleme, cu un trecut cu probleme. Aș fi precaut, dacă aș fi bărbat, să mă apropii de o astfel de femeie”, i-a transmis specialistul. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
zodii care se despart in 2020 jpeg
horoscop azi venus retrograd jpg
Avantajele  i dezavantajele anvelopelor all seasons jpg
2  5 lucruri de care sa  ii cont când î i iei o asigurare medicala de calatorie  Apeleaza la un broker cunoscut  i fii atent la acoperirile poli ei jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop jpeg
ten perfect jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net