Un băiat de 14 ani și-a pierdut virginitatea cu profesoara lui de 51 de ani. „Când mă gândesc, mi se întoarce stomacul pe dos”

Un tânăr și-a adus aminte de momentul în care, la 14 ani, a făcut sex și și-a pierdut virginitatea chiar cu profesoara lui. La momentul respectiv, femeia avea 51 de ani.

Sex
Sex

Timpul a trecut, dar el nu a putut uita întâmplarea, așa că i s-a adresat unui specialist, în momentul în care a realizat că nu a fost deloc în regulă ceea ce s-a întâmplat pe vremea când avea numai 14 ani.

„A fost un abuz asupra copilului”

La numai 14 ani, tânărul și-a pierdut virginitatea cu profesoara lui de 51 de ani. Ajuns la 28 de ani, în prezent are propria familie și chiar a devenit tatăl unei fetițe. Rememorând cele întâmplate, bărbatul și-a dat seama că a fost vorba, la momentul respectiv, de un abuz. Mai mult, a mărturisit, pas cu pas, cum s-a întâmplat totul.

„Aveam 14 ani când mi-am pierdut virginitatea cu profesoara mea de sprijin. Ea avea 51 de ani. Acum sunt un bărbat de 28 de ani și nu m-am simțit prost în legătură cu acest lucru până la nașterea recentă a fiicei mele. Atunci mi-am dat seama că a fost un abuz asupra copilului. Eram un adolescent excitat pe atunci și credeam că știu ce fac. Am fost bolnav pe termen lung cu boala Lyme și profesorul meu de sprijin mă ajuta să recuperez.

Mama nu a crezut nimic despre faptul că mă duceam la ea acasă în weekenduri pentru lecții suplimentare, dar ne-am petrecut cea mai mare parte a timpului făcând sex. Ea iniția fiecare partidă de amor și mă învăța tot felul de lucruri, care mai de care mai perverse. 

Când mă gândesc acum la acea perioadă, mi se întoarce stomacul pe dos. Mă gândesc dacă să le spun sau nu familiei mele. Dar ce s-ar întâmpla dacă aș face-o?

Prietena mea m-ar privi altfel? Sau ar trebui ca trecutul să rămână în trecut?”, a spus bărbatul, adresându-se specialistului în speranța că sfaturile acestuia îl vor ajuta să gestioneze mai bine situația cu pricina”, a spus acesta. 

Citește și - „Nu am mai făcut sex de 15 ani cu soția mea, nu mai știu cum arată dezbrăcată!” Dezvăluirile șocate ale unui bărbat disperat

„Încă ai nevoie de ajutor”

Specialistul nu a ezitat și a abordat situația dintr-un punct de vedere obiectiv. Acesta i-a spus bărbatului că actul sexual în sine cu profesoara lui, care la vremea respectivă avea 51 de ani, a fost ilegal, mai ales că el era numai un minor de 14 ani. 

„Faptul că acest lucru a început să te frământe arată că ai nevoie de ajutor pentru a te împăca cu abuzul - și pentru a decide dacă vrei să duci lucrurile mai departe. Nu este important că acest lucru s-a întâmplat acum 14 ani.

Dacă decizi că este cazul să-ți faci dreptate, te poți adresa oricând poliției și poți da o declarație. Astfel de evenimente sunt considerate abuzuri și nu trebuie neglijate. Poate că la vremea respectivă nu ai conștientizat gravitatea lucrurilor, însă sexul cu un minor este absolut ilegal. 

Oricât de excitat ai povestit că ai fost, profesoara ta, femeie matură fiind, nu trebuia vreodată să dea curs la astfel de lucruri nepotrivite din toate punctele de vedere”, i-a transmis specialistul. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net