„Am făcut sex cu ea, e ca o leoaică!”. Un bărbat vrea să-și părăsească soția, pentru a fi împreună cu fiica lui vitregă

Un bărbat a mărturisit că vrea să-și părăsească soția, după ce a făcut sex cu fiica lui vitregă. El a descris chiar și scenele incendiare de amor dintre el și puștoaica de 18 ani și susține că acum nu mai poate să trăiască fără ea. 

Un bărbat de 41 de ani a fost dat pe spate de fiica vitregă a soției sale. Acesta a mărturisit cum au ajuns cei doi să facă sex, dar și cum vrea să-și părăsească soția, pentru puștoaica de 18 ani. 

A făcut sex cu fiica vitregă, acum vrea să-și părăsească soția!

Bărbatul a mărturisit că s-a îndrăgostit de fiica lui vitregă încă din primul moment în care a văzut-o pe aceasta. N-a mai durat mult și se pare că tânăra de numai 18 ani i-a împărtășit întocmai sentimentele. 

„Am cunoscut-o pe actuala mea soție în urmă cu 2 ani. A fost dragoste la prima vedere, iar după numai 6 luni ne-am și căsătorit și ne-am mutat împreună. În primele 2-3 luni de relație, eu nu am interacționat cu nimeni din familia ei. Nu am cunoscut pe nimeni. Știam că are o fiică de 16 ani, pe care am văzut-o, pentru prima dată, în ziua nunții noastre. Era foarte frumușică și cochetă!

Ulterior, ea s-a mutat cu noi în casă. În tot acest timp, eu am observat cum mă privește, dar am crezut că este vorba doar de o simpatie aparte față de mine.

A devenit majoră, iar într-o zi, atunci când mama ei, respectiv soția mea, nu era acasă, a venit la mine în cameră și s-a dezbrăcat complet. Inițial, am rămas mut de uimire, însă am făcut sex cu ea după ce a început să urce în patul meu. M-am excitat, căci e ca o leoaică!

Problema este că după ce am făcut sex cu fiica mea vitregă, m-am îndrăgostit și mai tare de ea și vreau să avem o relație. Cred că și ea îmi împărtășește sentimentele, căci vine la mine în cameră noapte de noapte, mă cheamă, eu mă ridic din pat și facem sex pe unde apucăm, în timp ce soția mea doarme. Nu știu cum să procedez, având în vedere faptul că soția mea ar fi rănită din două părți: de soțul ei și de propria fiică”, a vorbit bărbatul, despre situația în care se află, potrivit thesun.co.uk.

Citește și - „Mi-am pierdut virginitatea cu iubitul mamei și mă îndrăgostesc de el”. O tânără de 18 ani face dezvăluiri șocante!

Ce i-a răspuns specialistul

Specialistul în sex i-a spus bărbatului că acest lucru este cazul să înceteze, altfel femeia își va pierde încrederea atât în el, cât și în propria fiică. Mai mult, i-a sugerat să-i spună acesteia tot adevărul despre cele întâmplate. 

„Cred că este puțin deplasată situația în care vă aflați voi doi. În primul rând, trebuie clar să puneți stop acestei relații toxice. Dacă vreți să fiți împreună și considerați că acesta este detinul vostru, neapărat trebuie să vorbești cu soția ta, iar fata, cu mama ei. Amândoi trebuie să-i comunicați totul despre cele întâmplate.

Ea nu are nicio vină că este prinsă în această poveste, la mijloc. Nu merită să sufere. Nu aveți cum să vă prefaceți că nu s-a întâmplat nimic între voi, pentru a putea locui, în continuare, sub același acoperiș. Așa că trebuie să luați rapid o decizie!”, i-a transmis specialistul, bărbatului. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net