„Vreau să fac sex în fața străinilor, dar nu cred că soția mea ar fi de acord”. Un bărbat de 54 de ani a uimit cu fanteziile sale amoroase

Se spune că fanteziile ciudate există numai în cuplurile tinere, însă un bărbat trecut deja de prima tinerețe a uimit cu declarațiile sale. Acesta susține că-și dorește foarte mult să facă sex în fața unor străini, dar nu știe dacă soția lui va îmbrățișa această fantezie pentru care, trebuie să recunoaștem, trebuie să ai ceva curaj pentru a o pune în practică!

Fantezii sexuale
Fantezii sexuale

Un bărbat a dus fanteziile sexuale la un alt nivel. La 54 de ani, susține că-și dorește să trăiască experiența de a face amor în public, înainte de a muri. Deși declarațiile lui au luat pe toată lumea prin surprindere, acesta susține că are un motiv bine întemeiat. Acum nu mai rămâne decât să accepte soția...

„Vreau să trăiesc această experiență înainte de a muri”

În urma primirii unui diagnostic dur din partea medicilor, un bărbat de 54 de ani a început să-și recalculeze viața. Dacă alte persoane s-ar fi gândit cui să lase averea, pe cine să treacă în testament sau pur și simplu ar fi așteptat în pace și liniște sfârșitul, bărbatul curajos își dorește altceva!

Citește și - Atenție! Aceste poziții sexuale pot cauza infecție urinară. Cum poți evita riscurile

Cu ocazia aniversării nunții de argint cu soția lui, bărbatul cu pricina a mărturisit că nu prea are multe de sărbătorit, însă ar exista un lucru pe care și-ar dori să-l facă, înainte de a muri. 

„Întotdeauna am fost curios să fac sex în fața altora și-mi doresc foarte mult să trăiesc această experiență, înainte de a muri. Dar, ca bărbat căsătorit, îmi dau seama că acesta este ultimul lucru  la care ar trebui să mă gândesc. În curând urmează aniversarea nunții de argint cu soția mea, dar nu prea am motive de sărbătoare. 

Eu am 54 de ani, iar ea are 51. La începutul acestui an, am fost diagnosticat cu insuficiență cardiacă și asta m-a făcut să mă gândesc la faptul că am lăsat timpul să treacă pe lângă mine și nu am acționat niciodată sub impulsurile pe care le-am simțit. Vreau să trăiesc această experiență înainte de a muri. O păstrez pentru mine sau îi spun și soției mele despre fantezia mea profundă?” a spus bărbatul, extrem de confuz, potrivit thesun.co.uk. 

Pentru că s-a adresat unui specialist, chiar dacă povestea lui a devenit publică, acesta a primit și răspunsurile pe care le aștepta și de care avea atâta nevoie.

Ce sfaturi a primit din partea specialiștilor

Un specialist în domeniu a analizat cu atenție dorințele bărbatului de 54 de ani și nu a trecut mult până când i-a oferit și un răspuns vizavi de fantezia lui cea mai mare. 

„Acest tip de impuls este mai frecvent decât crezi tu. De asemenea, e puțin probabil să dispară și este posibil să facă parte din sexualitatea ta, din modul tău de a percepe fanteziile sexuale. Secretele pot fi extrem de dăunătoare în relații, așa că îți recomand cu căldură să dezbați subiectul cu soția ta. Uneori, o simplă discuție despre o fantezie sexuală poate satisface această nevoie de a o avea, de a o trăi. 

Diagnosticul pe care l-ai primit din partea medicilor te-a făcut, cu siguranță, să-ți recalculezi viața. Eu sprijin fetișurile și te încurajez să fii deschis”, i-a transmis un specialist în domeniu, bărbatului. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net