Reacția fabuloasă a Cristinei Ich despre presupusul sex-tape cu ea și un patron de club din București

Ultima actualizare:

O asociere dubioasă circulă de câteva zile pe Internet. Un set de materiale multimedia, poze și video, cu conținut explicit destinat adulților, s-a viralizat alături de bârfa că protagoniștii ar fi Cristina Ich și un cunoscut patron de cluburi din București.

Cristina Ich a negat, cu argumente clare, că ar fi vorba despre ea

Momentul ales nu pare întâmplător, căci la începutul acestei luni, Cristina Ich și tatăl copilului ei, nimeni altul decât Alexandru Pițurcă, s-au despărțit. În materialele respective, apare o fată a cărei figură nu se poate observa. Mai mult, materialele sunt surprinse cu bună știință, întrucât unghiurile de încadrare se schimbă, semn că protagoniștii știau că sunt filmați și fotografiați.

Citește și: Coșmar pentru Cristina Ich la Londra!

Despre bărbatul surprins putem spune că seamănă cu cel bănuit, figura sa fiind, totuși, alterată de mima specifică focului pasiunii în care se afla la momentul respectiv. Fata din imagini are un fizic și un ten asemănător cu al Cristine Ich, dar atribuirea identității este, în mod clar, forțată.

Astfel, de la „seamănă” până la „e” este cale lungă, presupușii protagoniști fiind ținta unei bârfe voite sau a unei păreri care s-a viralizat odată cu imaginile. Cert este că prima care a reacționat a fost chiar Cristina Ich.

Vezi și: Andrei Leonte, atac la Cristina Ich! A comparat-o cu George Buhnici: „Nici măcar n-o să aibă motive să își ceară scuze”

Relaxată și chiar amuzată, frumoasa influenceriță, cu aproape 1 milion de abonați pe conturile de socializare a spus, pe Instastory: „Când credeam că le-am văzut pe toate, nu vreți să știți câteva mesaje am primit! Circulă un clip cu o tipă superbă! Aș vrea să am acel fund superb, dar nu îl am. E superbă tipa. Și Alexandru m-a anunțat de dimineață că primește mesaje. Vă rog să încetați, că sunteți penibile. De ieri nu încetează mesajele. Nu toate femeile care sunt șatene, cu părul des, sunt Cristina Ich. (...)  Sunt anumite chestii care ne diferențiază, de la alunițe, unghiile... Măi, dar la păr! Deci, de la spate... până și eu am avut impresia! Zic, cât seamănă cu mine, e incredibil!”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net