Andrei Leonte, atac la Cristina Ich! A comparat-o cu George Buhnici: „Nici măcar n-o să aibă motive să își ceară scuze”

Cristina Ich este una dintre cele mai apreciate prezențe românești din spațiul online: este urmărită de 800.000 de persoane pe Instagram, acolo unde postează deseori detalii despre viața sa. Comunitatea Cristinei o adoră, motiv pentru care fanele încearcă să afle totul despre produsele pe care le folosește, hainele, accesoriile pe care le deține, în speranța că își pot cumpăra și ele obiecte similare sau chiar identice.

cristina ich

Ce să mai, putem spune despre Cristina Ich că este un trendsetter în adevăratul sens al cuvântului. Cu toate acestea, vedeta a făcut recent o gafă care nu a scăpat netaxată, iar Cristina Micu, pe numele său real, încă nu a răspuns acuzațiilor. Totul a pornit de la o serie de interacțiuni aparent normale, cel puțin pe contul de Instagram al influencerului.

Ți-am mai pregătit și:  Iubita lui Alex Pițurcă, în al nouălea cer! Și-a schimbat, în sfârșit, numele în mod oficial

Mai multe persoane i-au adresat o serie de întrebări cu privire la ținuta pe care o purta în ziua respectivă: o rochie de la Max Mara, o pereche de ochelari de la Yves Saint Laurent și un colier de la Bvlgari de apărea, de fapt, într-o postare mai veche. Cristina a postat mesajele primite, blurând identitatea internautelor curioase, și mai apoi a precizat: „Chiloții sunt Intimissimi, fără cusătură”, alături de câteva emoticoane zâmbitoare.

Cristina Ich, luată la rost de Andrei Leonte

În următorul story, influencerul a continuat gluma și a precizat că nu folosește absorbante, în perioada menstruației. „Nu folosesc tampoane, sunt alergică. Cumpăr niște chestii de bumbat special de la Madisson (care de fapt sunt pentru demachiat) și le pun pe post de scutec. Dar nu orice bumbac, cotton silk. În caz de vă înteresa și asta”, a spus ea.

Nu rata nici: Ce mare s-a făcut baiețelul Cristinei Ich și a lui Alex Pițurcă! Imagini rare nepotul lui Piți

În acest context, replicile (uneori) acide ale Cristinei Ich l-au deranjat pe Andrei Leonte, care a ajuns să o compare inclusiv cu George Buhnici- personajul momentului din ultima săptămână. Amintim că fostul prezentator de la PRO TV a vorbit despre felul în care trebuie să arate, în accepțiunea lui, femeile care merg la mare. Între timp și-a cerut scuze, iar povestea o găsiți AICI.

Andrei Leonte consideră că Ich ar trebui să își ceară scuze, lucru pe care știe că nu îl va face, dat fiind faptul că nu se află la prima abatere. Ulterior, a precizat că nu se pot lua măsuri în cazul ei, așa cum s-a întâmplat în ceea ce-l privește pe Buhnici, căci Cristina Ich nu mai are clienți.

„Spre deosebire de Buhnici, Cristina Ich nici măcar n-o să aibă motive să își ceară scuze peste câteva zile. Pentru că deja nu mai lucra niciun brand cu ea, oricum”, a declarat Andrei Leonte.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net