Iubita lui Alex Pițurcă, în al nouălea cer! Și-a schimbat, în sfârșit, numele în mod oficial

Cristina Micu, sau Cristina Ich, așa cum este cunoscută de o țară întreagă este nespus de fericită pentru că a reușit să își schimbe în mod oficial numele. Influencera a dat vestea pe contul personal de Instagram, dar a subliniat că încă trebuie să rezolve câteva chestiuni birocratice. 

Cristina Ich și-a schimbat oficial numele
Cristina Ich și-a schimbat oficial numele

Numele real al iubitei lui Alexandru Pițurcă este Cristina Micu, însă vedeta a dorit să și-l schimbe, și în actele oficiale, și să se prezinte sub formula de Cristina Ich, așa cum este cunoscută în showbiz și în spațiul online.

Citește și: Scandal pe Instagram! Cristina Ich, limbaj ca la ușa cortului

După multe hârtii de completat și drumuri la instituțiile statului, Cristina a reușit să facă acest lucru și este foarte fericită. Le-a arătat prietenilor de pe Instagram noile acte și a subliniat că nu s-a terminat calvarul! Vedeta va trebui să completeze niște acte suplimentare pentru a-și schimba numele și în pașaport. 

În luna februarie, Cristina vorbea despre dorința ei de a se numi Ich în mod oficial și explica motivele pentru care își dorea modificarea. 

image

  ,,E o poveste atât de lungă și de plictistioare, dar s-a lipit de mine, mi s-a părut că e mai interesant, toată lumea mă cunoaște de Cristina Ich, că dacă spun numele meu real nu este sonor pentru nimeni. În curând și în acte, toată lumea așa mă cunoaște", spunea vedeta.

Cristina Ich și Alex Pițurcă trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi

Cristina Ich și Alexandru Pițurcă formează un cuplu de la începutul anului 2019. Povestea lor de iubire este presărată cu despărțiti și împăcări, ambii având temperamente foarte vulcanice. În luna octombrie a anului 2019 au devenit părinții unui băiețel, însă disputele amoroase nu au încetat. 

Cristina și Alex s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun. Influencera a fost cea care s-a îndrăgostit nebuneștee de el, la prima vedere, după cum ea însăși a mărturisit. 

„Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere. Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească", povestea Cristina. 

Vezi și: Cristina Ich, ipostaze compromițătoare alături de un alt bărbat

Modalitatea în care Cristina l-a anunțat pe Alexandru Pițurcă faptul că era însărcinată a fost una atipică. Vedeta i-a trimis un mesaj pe WhatsApp spunându-i acest lucru, iar fiul lui Victor Pițurcă a avut o reacție care a deranjat-o enorm.

„După 3 luni l-am anunțat pe Whatsapp că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine. E diferență de 7 ani între noi”, relata Cristina Ich.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net