Cristina Ich, ipostaze compromițătoare alături de un alt bărbat! Cum a fost surprinsă iubita lui Alex Pițurcă

Ultima actualizare:

    Cristina Ich a fost surprinsă pe stradă alături de un alt bărbat Sursă foto: Arhivă personală
Cristina Ich a fost surprinsă pe stradă alături de un alt bărbat Sursă foto: Arhivă personală

Alexandru Pițurcă șo Cristina Ich formează un cuplu de aproximativ doi ani și sunt părinți. Deși au o relație solidă, certurile nu au lipsit, iar zvonurile potrivit cărora Alex ar fi infidel nu sunt o noutate pentru Cristina. 


    Cristina Ich și Alex PițurcăSursă foto: Arhivă Click!
Cristina Ich și Alex PițurcăSursă foto: Arhivă Click!

Zilele trecute, frumoasa șatenă a fost surprinsă în compania unui bărbat misterios, în zona de Nord a Capitalei. Ce doi s-au întâlnit pe stradă, s-au îmbrățișat afectuos și au pornit la o mică plimbare. Nu oricum, ci de mână pesemne că legătura dintre ei este una foarte apropiată, informează Cancan.

Cum s-au cunpscut Cristina Ich și Alex Pițurcă 

"Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere. Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească.


    Cristina si Alex s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun Sursă foto: Arhivă personală
Cristina si Alex s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun Sursă foto: Arhivă personală

După 3 luni l-am anunțat pe Whatsapp că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine. E diferență de 7 ani între noi”, spunea influencerița într-un interviu.

Cristina și Alex, părinții unui băiețel de doi ani

Viața Cristinei Ich s-a schimbat radical pe 26 octombrie 2019, atunci când vedeta l-a adus pe lume pe Noah Alexandru, primul său copil și al lui Alex Pițurcă. Cei doi nu s-au căsătorit încă, însă locuiesc împreună. 

Cristina, răsfățată cu daruri de mii de euro

Atunci când este vorba despre fericirea iubitei sale, Alex Pițurcă nu ține cont de bani și îi face cadouri de mii de euro, de la excurii de lux, la bolizi sau bijutrerii impresionante. Anul acesta au fost în Seychelles și s-au cazat la un hotel cunoscut pentru prețurile exorbitante. O singură noapte de cazare aici poate ajunge și la 2.000 de euro. Tot în 2021, Cristina a primit cadou o nouă mașină, în valoare de 78.000 de euro. 

Citește și:

Cum l-a anunțat Cristina Ich pe Alex Pițurcă că e însărcinată: “După 3 luni i-am zis pe Whatsapp că sunt gravidă și el a râs"

Cristina Ich şi Alex Piţurcă s-au despărţit. Fotbalistul nici nu vrea să audă de împăcare

image
image
image
image
image
image
adelina pestritu jpg
Stefan Banica si Violeta jpg
delia matache jpg
image png
cub oana roman marius elisei png
familia regala jpg
delia matache mică jpg
andi moisescu si olivia steer