Ce bine arată soția lui Victor Pițurcă! Fostul selecționer și partenera lui de viață s-au afișat la ziua viitoarei nurori, Cristina Ich

27 noiembrie 2021
article img
Cristina Ich și Alex Pițurcă au un băiețel de doi aniFoto: Instagram

Cristina Ich și-a serbat ziua de naștere cu mare fast tocmai la Dubai! Frumoasa influenceriță, care a împlinit 35 de ani, trăiește o poveste de dragoste tumultoasă cu Alex, fiul fostului selecționer Victor Pițurcă. Cei doi au împreună și băiețel , pe nume Noah Alexandru, în vârstă de doi ani, iar nunta bate la ușă.

De ziua ei de naștere, Cristina a fost răsfățată ca o regină și a avut parte de o surpriză de zile mari. Viitorii ei socri, Maria și Victor Pițurcă, au fost și ei prezenți la Dubai și s-au pozat, în premieră, alături de Cristina. Bruneta a postat imediat poza pe Instagram. 

article img
Cristina Ich și Alex Pițurcă

“Și, când te aștepți mai puțin, una dintre cele mai frumoase seri e și mai specială datorită unei așa surprize”, a scris Cristina Ich, în dreptul fotografiei cu viitorii socri, semn că se înțelege de minune cu ei.

Maria Pițurcă apare rar în public alături de soțul ei

Victor și Maria Pițurcă au împreună doi copii: Claudia și Alexandru, fost fotbalist, care se află într-o relație cu Cristina Ich. Maria (61 de ani) a fost mereu o prezență discretă, deși îi stă alături selecționerului de mai bine de trei decenii, și la bine și la rău. 

article img
Cristina Ich și-a serbat ziua cu viitorii socriFoto: Instagram

Este de notoritate faptul că Victor Pițurcă a avut o relație extraconjugală cu Vica Blochina la începutul anilor 2000. Cei doi au împreună și un băiat, Edan, în vârsta de 14 ani. Chiar dacă și-a recunoscut într-un final băiatul din relația cu Vica Blochina, în urma unor procese îndelungate, Victor Pițurcă nu a avut niciodată intenția de a divorța de soția sa, Maria. Aceasta din urmă apare, însă, foarte rar la brațul soțului său la evenimentele publice.

Vica Blochina l-ar fi vrut de soț pe Pițurcă 

article img
Vica și fiul ei și al lui Victor Pițurcă, Edanfoto: Instagram

Vica Blochina a fost timp de 16 ani amanta fostului selecționer Victor Pițurcă. Din relația lor amoroasă a rezultat un fiu, Edan. Pițurcă a preferat însă să încheie orice legătură cu Vica. Ulterior, blonda l-a dat în judecată pe antrenor, cerându-i să îl recunoască pe Edan. 

Vica Blochina a declarat, în mai multe rânduri, că ar fi acceptat să fie doamna Pițurcă dacă fostul selecționer ar fi fost dispus să divorțeze de Maria. 

“Am făcut copilul după o relaţie de 16 ani. Dacă aş da timpul înapoi, mi-aş face altfel viaţa. Cel mai greu moment a fost când a trebuit să facem test de paternitate şi el nu-l văzuse de un an pe copil. Băiatul a fugit spre Piţi şi el nu l-a băgat în seamă, iar copilul l-a întrebat „Tată, tu m-ai uitat?” Atunci am regretat că am făcut copilul cu omul acela. Din momentul acela cred că s-a simţit foarte prost şi relaţia lor s-a îmbunătăţit”, a spus Vica, la Kanal D.