Alex Pițurcă și Cristina Ich s-au despărțit? Fostul fotbalist rupe tăcerea

Ultima actualizare:

Primele zile din 2022 au adus și câteva zvonuri privind despărțirea lui Alex Pițurcă de frumoasa Cristina Ich. Cei doi au răspuns rapid speculațiilor, iar Alex a fost fel care a oferit o explicație concisă, dar care pune capăt controversei. 

Cristina Ich și Alex Pițurcă formează un cuplu din anul 2019
Cristina Ich și Alex Pițurcă formează un cuplu din anul 2019

Cristina Ich și Alex Pițurcă formează un cuplu de la începutul anului 2019. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi, iar micile dispute sunt la ordinea zilei. Cu toate acestea, nu poate fi vorba de o despărțire! Nici măcar gândul de a spune stop relației nu există în cadrul cuplului, după cum a afirmat Alex Pițurcă recent. 

Cristina Ich a povestit că a aflat, prin intermediul unei prietene, despre zvonurile despărțirii dintre ea și Alex. Vedeta afirmă că acestea nu sunt adevărate, și că dragostea dintre ei este la fel de puternică. 

Mi-a dat o prietenă mesaj ”Băi, ești subiect de bârfă la masa de Revelion”. (…) Voi aveți impresia că s-a născut bărbatul care să mă bage în depresie că m-a lăsat, dar ce, nu m-au mai lăsat bărbații?! (…) Mie nu mi se pare că asta este motiv să intrii în depresie. (…) Vă dați seama cam cât de ocupate erau duduile alea că în seara de Revelion să vorbești despre o țoapă de pe Instagram. Fetiță, da n-ai altă treabă? Du-te și regulează-te, fă ceva!”, a fost mesajul acid pe care Cristina Ich l-a transmis pe pagina de Instagram. 

La rândul său, Alex Pițurcă a ținut să pună capăt zvonurilor. ”Nu m-am despărțit de Cristina și nici nu am de gând. Mulțumesc”, a scris și Alex Pițurcă. 

Cristina și Alex, părinții unui băiețel de doi ani

Viața Cristinei Ich s-a schimbat radical pe 26 octombrie 2019, atunci când vedeta l-a adus pe lume pe Noah Alexandru, primul său copil și al lui Alex Pițurcă. Cei doi nu s-au căsătorit încă, însă locuiesc împreună. 

Cristina, răsfățată cu daruri de mii de euro

Atunci când este vorba despre fericirea iubitei sale, Alex Pițurcă nu ține cont de bani și îi face cadouri de mii de euro, de la excurii de lux, la bolizi sau bijutrerii impresionante. Anul acesta au fost în Seychelles și s-au cazat la un hotel cunoscut pentru prețurile exorbitante. O singură noapte de cazare aici poate ajunge și la 2.000 de euro. Tot în 2021, Cristina a primit cadou o nouă mașină, în valoare de 78.000 de euro. 

Cum s-au cunpocut Cristina Ich și Alex Pițurcă 

"Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere. Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească. 

După 3 luni l-am anunțat pe Whatsapp că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine. E diferență de 7 ani între noi”, spunea influencerița într-un interviu.

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net